spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Bona hoatã, la Tribunal, de mânã cu Simona Gherghe de la “Acces direct”!

- Advertisement -

ESCROACÃ SADEA Cãtãlina Gîncianu, bona acuzatã de furt de cãtre o familie de bârlãdeni care a angajat-o pentru a sta cu copilul lor, este acuzatã de cei de la Protectia Copilului Vaslui cã inventeazã boli incurabile pentru copiii ei, desi acestia nu au absolut nimic! Mai mult, toti bârlãdenii au fost înselati de aceastã “mamã”, prin campanii initiate la supermarketurile din oras, pentru a fi donati bani în scopul “ajutorãrii” copiilor ei, cu boli închipuite. Alãturi de Cãtãlina Gînceanu, va rãspunde penal pentru campania televizatã, în care au acuzat un medic bârlãdean, realizatoarea emisiunii “Acces Direct” Simona Gherghe. Termenul de judecatã este pe 6 octombrie, la Tribunalul Vaslui.

Cãtãlina Gîncianu, escroaca acuzatã de familia unuia dintre interlopii bârlãdeni cã i-a furat timp de trei luni, când era singurã cu copilul acestora, are mari probleme cu Protectia Copilului Vaslui. Cazul ei este în atentia DGASPC Vaslui din iunie, dupã ce a participat anul trecut la o emisiune “Acces Direct” de la postul de televiziune Antena1, unde a fãcut apel la români sã fie ajutatã, pentru cã bãietelul ei de 7 ani ar suferi de o boalã letalã la ficat si are nevoie de transplant. Ea a adus acuze grave unui medic bârlãdean, care a actionat-o în judecatã, atât pe Cãtãlina Gîncianu (fostã Preda), cât si pe Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii si postul de televiziune Antena 1. Cazul a ajuns la Agentia Nationalã a Protectiei Copilului, care s-a sesizat din oficiu, deoarece se pare cã, bârlãdeanca Cãtãlina Gîncianu nu a prezentat acte doveditoare la cele afirmate, iar actele pe care le detinea erau false. Conform informatiilor de la DGASPC Vaslui, femeia practicã o formã mascatã de cersetorie, iar copiii ei, o fatã de 16 ani si un bãiat de opt ani, nu au absolut nicio boalã. “Este o formã de abuz si exploatare a copiilor. Atunci când un pãrinte apeleazã la mila publicã prin folosirea unor boli incurabile inventate si instigã copiii sã simuleze anumite comportamente, care sã atragã mila, putem spune cã este vorba despre exploatare, întrucât mama are un comportament dezorganizat si intentionat. Atunci când copilul, în loc sã meargã la scoalã, este plimbat pe la cabinetele medicale pentru a fi investigat, înseamnã cã este abuz fizic. Chiar propriul copil, la evaluarea fãcutã, ne-a spus << Mama zice cã sunt bolnav, dar eu nu am nimic>>. Copilul este sãnãtos, ar vrea sã facã sport, sã se joace, sã învete, dar este abuzat de mama sa care îi inventeazã boli”, ne-a spus Ionel Brãtianu, psiholog si responsabil al CPRUCANE Bârlad.

A mintit bârlãdenii!!

Mai mult, Cãtãlina Gîncianu a mintit bârlãdenii prin campanii initiate cu cutii din plexiglas, puse la casele mai multor supermarketuri din oras, prin care se solicitau donatii în bani pentru investigatii medicale ce urmau sã le fie fãcute copiilor ei cãrora le inventase tot felul de boli. Urmeazã ca, dupã ce Protectia Copilului va termina ancheta socialã privind aceste grave acuzatii care i se aduc Cãtãlinei Gîncianu, sã fie sesizatã Politia pentru comiterea infractiunii de rele tratamente aplicate minorilor si înselãciune. Vã reamintim cã, la Antena 1, la emisiunea “Acces Direct”, Cãtãlina Gîncianu a apãrut împreunã cu bãiatul ei de sapte ani, afirmând cã acesta s-a îmbolnãvit de cirozã hepaticã, necesitând un transplant de ficat, în urma administrãrii unui medicament care s-ar fi dovedit a fi toxic pentru copil. Femeia a acuzat un medic din Bârlad, care în urma acestei emisiuni a dat în judecatã la Tribunalul Vaslui, atât pe Cãtãlina Gîncianu, cât si pe realizatoare emisiunii Simona Gherghe, cerând dovezi despre cele au afirmat în emisiune, dovezi care nu au fost prezentate instantei. Mai mult, Cãtãlina Gîncianu nu s-a prezentat niciodatã la proces, urmând a fi adusã la termenul din 6 octombrie, cu mandat de aducere. Medicul acuzat sustine, cu dovezi, cã n-a vãzut acel copil în viata sa, cã n-a fost niciodatã înscris la el la cabinet si deci, mama copilului a inventat toatã istoria, pentru a face rost de bani! Escroaca din Bârlad a colindat si pe la toate redactiile de ziare din judetul Vaslui, cerând ajutor pentru copilul ei… lucru care pânã la urmã va fi un bumerang, ce se va întoarce împotriva ei. Codul penal pedepseste infractiunea de înselãciune, cersetorie si ceea ce le face aceastã mamã propriilor copii!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.