spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Tânãrul care a provocat accidentul mortal de la Pãdureni asteaptã decizia judecãtorilor

- Advertisement -

CONTESTATIE Zi decisivã astãzi pentru George Rãzvan Ciobanu, bãiatul din Plotonesti, comuna Dimitrie Cantemir, cel care, în urmã cu o sãptãmânã l-a accidentat grav pe un tânãr de 37 de ani, din Ivãnesti, dupã care a fugit de la locul accidentului. Tribunalul Vaslui va judeca azi contestatia depusã de acesta fatã de mãsura preventivã privativã de libertate.

Din nefericire, victima accidentatã, Petronel Beleccin, rãmasã fãrã niciun fel de ajutor pe acel drum comunal, a decedat în scurt timp. Trupul neînsufletit a fost descoperit de un cetãtean, care a alertat autoritãtile. Politistii l-au identificat destul de repede pe autor. Arestat preventiv pentru 30 de zile de cãtre instanta Judecãtoriei Husi, sub acuzatia de omor din culpã, dar si pentru pãrãsirea locului accidentului, George Rãzvan Ciobanu a depus contestatie, iar azi, instanta Tribunalului Vaslui va trebui sã decidã dacã el poate fi cercetat în stare de libertate sau dacã trebuie sã rãmânã dupã gratii, întrucât reprezintã pericol public.

“Din pãcate, nu putem acum sã îl mai ajutãm, decât cu un gând bun”

Tragedia, spun oamenii din zonã, este dublã, întrucât victima de 37 de ani a ajuns în mormânt, iar soferul, de nici 19 ani împliniti, riscã ani grei de închisoare, mai ales pentru faptul cã a fugit de la locul accidentului si nu a sunat dupã ajutor. Dacã apropiatii lui Petronel, victima decedatã în accident, îl plâng si spun despre el cã era un bãiat cuminte si muncitor, familia, prietenii si foarte multi dintre colegii lui George îi iau apãrarea acestuia. “Aproape cã nu ne vine sã credem cã i s-a putut întâmpla asa ceva lui George! Nu stim dacã instanta va lua în calcul care este realitatea despre acest bãiat, cum a fost el pânã la aceasta tragedie si ce copil cuminte, muncitor si serios este, dar ar merita sansa de a se reabilita în stare de libertate. A gresit, credem noi! S-a speriat si a fugit, din pãcate. Dacã rãmânea acolo si spunea cum s-a întâmplat totul, sigur era altceva. Pentru noi, colegii, este o suferintã sã stim cã încã o tragedie s-a abãtut asupra lui George. Nu a vrut sã facã rãu intentionat. A gresit, asa cum toti gresim! Noi îi cunoastem situatia, stim cum s-a chinuit sã facã liceul, stim cum si-a pierdut mama, cât a suferit. Din pãcate, nu putem acum sã îl mai ajutãm, decât cu un gând bun”, au transmis prietenii din liceu ai lui George Rãzvan Ciobanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.