spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Circul Orlando, pentru prima datã în Vaslui! (foto)

- Advertisement -

SPECTACOL…A venit circul la Vaslui! Elevii îsi pot petrece ultimele zile de vacantã în arena cu lei a Circului Orlando. Trupa care si-a instalat cortul în parcarea de la Interex promite un spectacol de zile mari. “Vreau sã-i impresionez pe vasluieni, mai ales cã e prima datã când circul meu poposeste în orasul dumneavostrã”, a spus proprietarul circului, Orlando Oprescu. Acesta a fost si semifinalist la “Românii au talent”, iar acum ne propune exercitii de echilibristicã, dar si numere cu dresori de lei si tigri. Spectacolul tine douã ore si este un bun prilej pentru cei mici de a vedea tot felul de animale exotice, dar si pe simpaticul clown Pepino.

Circul Orlando a ajuns pentru prima datã la Vaslui. Tigrii, leii, serpii, lamele, cãmilele si zebrele au invadat parcarea de la fostul complex Interex, spre bucuria copiilor care-si pot consuma ultimele zile de vacantã la circ. Proprietarul circului, Orlando Oprescu din Bucuresti, este cel mai tânãr circar din bransã care a ajuns la performanta sã aibã propria sa trupã. De patru generatii familia sa se ocupã de acest tip de spectacole. Orlando este de mic în lumea circului, iar la vârsta de sapte ani a început antrenamentele. Când avea 12 ani acesta a intrat pentru prima datã în arena circului, cu propriul numãr. “Pãrintii mei au fost acrobati si mergeam cu ei peste tot în lume, cu tot felul de trupe. Când eram cu ei în turnee am început antrenamentele si de la 12 pânã la 22 de ani am lucrat în fiecare an, în altã tarã, cu numerele mele de acrobatie si echilibristicã. În 2009 am decis sã-mi deschid propriul circ împreunã cu tatãl meu si de atunci mergem în turneu în toate orasele din tarã. Acesta este primul an în care venim la Vaslui, sperãm sã fie bine. Avem foarte multi acrobati, echilibristi si clowni, este un spectacol cu artisti profesionisti care îsi fac meseria cu drag si multã pasiune”, a declarat Orlando Oprescu, proprietarul circului. Sufletul spectacolului este simpaticul clown Pepino, iar ca element de noutate, Orlando vine cu artista Ivone Muderack, o dresoare iscusitã de lei si tigri din Europa.

Cunoscuti si la “Românii au Talent”

Orlando Oprescu a participat si la emisiunea “Românii au Talent”. În primul sezon a venit la preselectii cu un numãr de echilibristicã pe cilindrii, iar în semifinale cu un numar de esarfe. În al treilea sezon a revenit pe scena show-ului de talente cu un numãr de jonglerii. Circul Orlando se îndreaptã spre Iasi, iar în Vaslui mai stã doar pânã duminicã. În cele douã zile de week- end, spectacolele încep la ora 16:00 si la 19:00. Spectacolul dureazã douã ore, iar în pauzã copiii se pot plimba cãlãre pe frumosii cai de rasã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.