spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Violul fetei din Pogonesti, nãscocit de mama ei pentru santaj! (video)

- Advertisement -

DE NECREZUT Presupusii violatori ai fetei de 15 ani din Pogonesti au fost ieri adusi la sediul Politiei Bârlad. Vasile Omidã si Dan Crãciun, zis Dîrdãu, au stat opt ore la audieri iesind liberi si nestingheriti din sediul Politiei, constatându-se cã sunt nevinovati, deocamdatã. “Actul sexual a fost consimtit, nu se întrunesc elementele constitutive ale infractiunii de viol”, a precizat asearã comisarul sef Vasile Chelaru, comandantul Politiei Bârlad. Fata din Pogonesti, Raluca A., a iesit sfârsitã de la audieri, recunoscând cu jumãtate de gurã cã Dîrdãu este iubitul ei si cã n-a avut loc niciun viol. Doar pe Vasile Omidã îl acuzã în continuare atât ea, cât si mama ei, dar politistii n-au gãsit dovezi! Rudele lui Dîrdãu, venite sã-l sustinã la audieri, au spus cã fata a venit de bunãvoie, iar bãiatul ar fi cerut consimtãmântul tatãlui sã se cãsãtoreascã cu fata.

Asa cum au precizat de miercuri, politistii bârlãdeni au trecut ieri la cercetarea plângerii fãcutã de Eufrusina Andrei din comuna Pogonesti, care a reclamat cã fata ei de 15 ani a fost violatã de doi bãrbati din comuna Ghidigeni, judetul Galati. Femeia a sesizat cã fata ar fi fost violatã acum câteva sãptãmâni de Vasile Omidã, iar duminicã, 6 septembrie, ar fi fost luatã cu forta de Dan Crãciun, zis Dîrdãu, de 24 de ani, tot din Ghidigeni, dusã la Ghidigeni, unde ar fi fost violatã de Dîrdãu, iar alti 10-12 bãrbati ar fi stat la coadã afarã sã intre la viol. Inspiratã de violul comis de cei sapte indivizi din Vãleni, mult mediatizat, si de suma de bani obtinutã de la violatorii vãlenari, femeia din Pogonesti s-a gândit cã n-ar fi rãu sã încerce sã scoatã si ea un profit de pe urma disparitiei fetei sale. Cum a putut o mamã sã-si expunã mediatic copila minorã? Simplu! S-a dovedit la audierile maraton de ieri, de la Politia Bârlad, unde au fost adusi Vasile Omidã si Dan Crãciun, împreunã cu alti martori din Ghidigeni, pentru a fi audiati. Totusi revoltãtor este cã o copilã de 15 ani a ajuns sã întretinã relatii sexuale si sã se mute în casa unor bãrbati de 24 si 22 de ani.

“Sexul consimtit nu este viol”

Cât timp cei reclamati au fost în audieri, care au durat opt ore, afarã rudele lui Dan Crãciun, tatãl acestuia si câtiva prieteni, ne-au relatat pe larg, cum a stat faza cu “rãpirea” din Pogonesti. “Nici pe departe n-a fost asa. A venit bãiatul meu la mine duminicã (7 septembrie – n.r.) si mi-a zis <<Tatã eu am cunoscut o fatã si vreau sã o aduc acasã, pot?>>. Si eu i-am zis da, sã o vedem. Fata l-a sunat pe el la telefon si i-a zis sã vinã sã o ia din Pogonesti cã a plecat de acasã. S-a dus cu bãiatul unui alt vecin, cu masina, au luat-o din Pogonesti si a ajuns acasã cu fata. Au tras la vecinul meu, cã noi suntem sãraci si am zis cã pânã pregãtim si noi o camerã, sã stea la ei, cã bãiatul a zis cã ar vrea sã se însoare cu fata asta. Noaptea m-am trezit cu politia la usã si cu mama fetei care au întrebat de bãiat, l-au cãutat prin casã si eu i-am dus la vecinul unde era bãiatul cu fata. I-au gãsit în pat pe amândoi, fata era în pijamale, dormeau. Când a intrat politistul si cu gardianul la ei, fata a zis cã nu pleacã. A întrebat politistul nostru de la Ghidigeni dacã a fost luatã cu forta si ea zis nu! De trei ori a întrebat-o. A luat-o mama ei cu ea si au plecat cu tot cu politist, cã s-au convins cã n-a luat-o nimeni cu forta si ea a venit de bunã voie”, a zis Felician Rusnacu, tatãl lui Dan Crãciun (Dîrdãu). Au fost audiati si proprietarii casei unde a fost gãsitã fata, care au precizat clar, cu martori seriosi, cã fata a venit de bunãvoie la ei, cu Dan Crãciun de mânã. “N-a fost niciun viol. Eu i-am primit în casã, cã sunt prieteni cu noi pãrintii lui, iar Dan a crescut aici cu copiii mei. I-am dat fetei o pereche de pantaloni sã se schimbe, am primit-o în casa fetei mele, am întrebat-o câti ani are, dacã stie mama ei cã a plecat de acasã si ea mi-a zis cã are 16 ani, si cã a venit pentru cã îl iubeste pe Dan. Nici vorbã de viol, nici de bãrbati la coadã la usa mea”, a spus Ana Bãrbosu, femeia care i-a “gãzduit” pe fata din Pogonesti si pe Dîrdãu. Dupã opt ore de audieri, cei doi “acuzati” de Eufrusina Andrei cã i-ar fi violat fata, au iesit liberi din sediul politiei, declarând cã au fost lãsati sã plece, pentru cã s-a dovedit cã nu sunt vinovati. “N-am fost gãsit vinovat. Fata a declarat în fata avocatei si a politiei cã a venit de bunãvoie cu mine, cã vrea sã fie cu mine. A zis cã a fost violatã pentru cã asa a învãtat-o mama ei. A spus cã Omidã este vinovat de viol, nu eu”, a spus Dan Crãciun. Atât el, cât si Vasile Omidã au plecat acasã liberi si nederanjati de nimeni.

Cocluzia: nu este viol!

Comandantul Politiei Bârlad, comisarul sef Vasile Chelaru, a precizat asearã cã fapta reclamatã nu este realã, adicã violul n-a fost … viol, ci sex de plãcere. “În aceastã fazã a anchetei, rezultã cã a avut loc un act sexual consimtit, fapt pentru care se poate desprinde concluzia cã nu sunt întrunite elementele constitutive ale infractiunii de viol. Urmeazã ca dosarul sã fie înaintat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea legalã”, a precizat comisarul sef Vasile Chelaru.

“O mamã, dulce mamã’…”

La iesirea din sediul politiei, însã, Eufrusina Andrei a declarat cã … a fost viol, în ciuda concluziei anchetei fãcute de politistii bârlãdeni. De altfel, am aflat cã familia Andrei nu are renume bun în Pogonesti, cã mai au o fatã mai mare, Tina, care practicã prostitutia, iar primarul Aurel Puitel ne-a spus cã are peste 100 de milioane amendã de plãtit, amenzi sosite la Primãria Pogonesti si pe care nu le-a achitat. “Da, la ce s-a spus si ce s-a dat, cu bãiatul ãla (Dîrdãu – n.r.) a fost act sexual consimtit. Omidã Vasile a ars-o cu tigara, a tras-o de pãr, a lovit-o, Cristi a filmat… A sters filmarea. La Dîrdãu a fost de voie. Cât despre bãrbatii care asteptau la rând la fatã, erau undeva mai la vale pe ulitã, nu la poartã, dar nu aveau unde altundeva sã se ducã”, a spus mama fetei, care acuzã în continuare cã fata a fost violatã!! Cât despre Raluca, fata Eufrusinei Andrei, aceasta ne-a spus cu voce scãzutã: “Nu se poate sã puneti o bandã pe ochi mamei mele? Eu îl iubesc pe Dîrdãu si vreau sã fiu iubita lui. Omidã m-a violat si m-a bãtut, dar Dîrdãu nu”, a precizat asearã pe scãrile Politiei din Bârlad, Ralucã din Pogonesti. Aloo, Protectia Copilului? Aveti un caz de copil exploatat de mamã în Pogonesti, se aude?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.