spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Viol la Pogonesti… suspectat de a fi inventat!

- Advertisement -

FÃRÃ RUSINE Povestea violului de la Vãleni, când o fatã de 18 ani a fost batjocoritã de sapte indivizi, a inspirat o familie din comuna Pogonesti, care a fãcut o plângere la Politia Bârlad, cu care se pare cã ar vrea sã spele rusinea uneia dintre fiice. Pãrintii spun acum cã fata lor ar fi fost violatã de doi indivizi din comuna Ghidigeni, judetul Galati. Aceasta a dispãrut de acasã de douã sãptãmâni, fiind cãutatã de pãrintii ei. Când au aflat cã este în Ghidigeni, ei au solicitat politistilor din comuna respectivã sã meargã sã o ia de acolo si sã o ducã acasã. Politistii si pãrintii au gãsit fata “violatã” la un bãrbat acasã, la ora 2.00… în pijamale! Culmea este cã, acum, fata spune cã a fost “constrânsã” sã întretinã relatii sexuale cu bãrbatul la locuinta cãruia a fost gãsitã, deoarece fusese filmatã când întretinea un raport sexual cu un alt bãrbat, tot din Ghidigeni, pe care l-a cunoscut în Pogonesti, si cu care a mers în afara satului … tot constrânsã, zice ea. Povestea violului este acum în atentia Politiei Bârlad, care astãzi va efectua cercetãri în comuna Ghidigeni la cei doi bãrbati acuzati cã ar fi violat minora de la Pogonesti. Surse din Politie spun cã anchetatorii sunt rezervati si analizeazã cu atentie cazul.

Pe 7 septembrie, la Politia Bârlad s-a prezentat o femeie din satul Pogonesti, împreunã cu fiica sa de 15 ani, reclamând cã fata a fost violatã, sechestratã si amenintatã de doi bãrbati din comuna Ghidigeni. Fata din Pogonesti a cunoscut în satul ei, în urmã cu câteva sãptãmâni, un individ din comuna Ghidigeni, poreclit Vasile Omidã. Ea a afirmat cã a avut un raport sexual cu acesta, undeva în afara localitãtii, dupã care acesta a plecat la Ghidigeni. Acum douã sãptãmâni, Vasile Omidã a venit din nou în Pogonesti la fatã, pe care a invitat-o (ea spune acum cã a obligat-o si ea a strigat << Mamã>, dar n-a fost auzitã) în masina lui, apoi au plecat la Ghidigeni. Acolo, Vasile Omidã a prezentat-o unui alt bãrbat (poreclit Dîrdãu), la locuinta cãruia au mers. Vasile Omidã a plecat, fata rãmânând cu Dîrdãu, având si cu el un act sexual, ea sustinând acum cã a fost împotriva vointei ei. Plecarea fetei de la domiciliu a fost sesizatã de pãrinti la Politia din comuna Pogonesti, însã politistii au precizat cã în satul Ghidigeni, fiind în alt judet, nu pot efectua anchete. Pãrintii au mers la Ghidigeni si au apelat la politistii din aceastã comunã sã-si gãseascã fata. Când au mers la locuinta lui Dîrdãu, însotiti doar de un politist, fata a apãrut la usã … în pijamale. Pãrintii sustin cã ar fi gãsit la poarta lui Dîrdãu 10-12 bãrbati care si-ar fi asteptat rândul la fatã, dar chiar si politistii se îndoiesc de acest lucru si de veridicitatea spuselor fetei.

Mama sustine cu tãrie cã fata a fost violatã

Eufrosina Andrei, mama fetei violate, din Pogonesti, a precizat pentru mass media cã este convinsã cã fata ei a fost violatã. “Eram plecatã în Spania, la altã fiicã de-a mea. Cea micã a rãmas acasã. Au pus ochii pe ea de mai mult timp si au luat-o cu japca când a iesit în sat sã cumpere pâine. Au luat-o cu forta în masinã, au dus-o în afara satului si au batjocorit-o lângã niste plopi. Era virginã. Când a vãzut cã nu stã de bunã voie, Vasile Omidã, cã asa îi zice, i-a rupt tricoul, a lovit-o peste mâini si picioare, a ars-o cu tigara, a înjurat-o si a muscat-o de gât. Soferul masinii a filmat în timp ce ea era violatã cã sã o poatã ameninta. Apoi au adus-o pânã la marginea satului si au lãsat-o sã plece. S-a bãgat în pat, lângã sora ei, tremurând. A doua zi se ascundea de familie, îsi acoperea vânãtãile cu fond de ten, a spus cã s-a ars cu ulei încins si cã a cãzut, de aia are vânãtãi”, a relatat jurnalistilor Eufrosina Andrei. Conform declaratiilor sale, filmul din timpul violului ar fi fost folosit pentru a o santaja pe minorã. Medicii legisti au constatat cã fata a fost defloratã cu mult timp înainte (mai mult de 6-7 zile), iar povestea cu filmãrile, cu bãtaia sau cu amenintãrile cã va fi scoasã la produs, urmeazã a fi verificatã. “Se fac cercetãri sub aspectul comiterii infractiunii de viol, victimã fiind o minorã de 15 ani, iar persoanele reclamate sunt din judetul Galati, comuna Ghidigeni”, a precizat Vasile Chelaru. Politistii care ancheteazã cazul vor pleca astãzi în comuna Ghidigeni pentru a cerceta acest viol … cusut rãu cu atã albã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.