spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Maşina unui ofiţer de poliţie judiciară din Rădăuţi a luat foc în plină noapte

- Advertisement -

Un autoturism BMW, proprietatea unui ofiţer de poliţie judiciară, a luat foc în mod suspect, duminică noapte, în timp ce era parcat peste drum de casa proprietarului, indiciile de anchetă ducând spre varianta unei acţiuni intenţionate. Maşina îi aparţine comisarului Doru Potoroacă, în vârstă de 54 de ani, unul dintre cei mai vechi şi mai experimentaţi lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Rădăuţi.

Autoturismul a ars în interior, după ce un geam a fost spart

Focul a izbucnit în jurul orei 22.45, cel care a sunat la 112 fiind chiar ofiţerul de poliţie judiciară. La faţa locului a intervenit un echipaj de la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi. Autoturismul ardea în interior, în habitaclu, iar focul a izbucnit din zona bordului. Autoturismul a ars violent, iar pompierii nu au mai reuşit să salveze mare lucru. Practic, la o primă estimare, autoturismul a fost distrus în proporţie de 75%, însă în realitate cu maşina nu se va mai putea face nimic.
Din informaţiile pe care le avem, indiciile de acţiune intenţionată sunt clare. Unul din geamurile laterale ale maşinii a fost spart şi, probabil, în interior s-a aruncat o flacără deschisă. Interesant este că poliţistul nu şi-a parcat maşina în propria curte, ci a lăsat-o în afara acesteia, peste drum de proprietatea sa. Din câte se pare bărbatul obişnuia să parcheze maşina în acel loc pentru că locuinţa de peste drum este nelocuită şi astfel autoturismul său nu deranja pe nimeni.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-09-08/Masina-unui-ofiter-de-politie-judiciara-din-Radauti-a-luat-foc-in-plina-noapte

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.