spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Pãdurenii, mândri cã au o scoalã “mai frumoasã ca la Bucuresti”!

- Advertisement -

MÂNDRI “Veniti sã vedeti cum aratã scoala noastrã si dacã în Bucuresti existã o scoalã mai frumoasã, atunci nu mai spunem nimic”, a spus, cu mândrie, primarul de la Pãdureni, Temistocle Diaconu, cel care, ieri, a receptionat obiectivul, modernizat cu fonduri europene, în jur de 19 miliarde de lei vechi. Anul scolar începe si cu o altã veste bunã: comuna a primit încã un microbuz scolar si, prin urmare, cele douã masini vor aduce mult mai repede copiii la scoalã!

Elevii de la Pãdureni sunt norocosi! Peste câteva zile, când vor pãsi în noul an scolar, vor avea o adevãratã surprizã: scoala va avea o fatã nouã, modernizatã în totalitate, cu 8 clase impecabile, cu centralã termicã, grupuri sanitare moderne, pardoseli strãlucind de curãtenie, dar si cu o bibliotecã în care copiilor le va fi mai mare dragul sã petreacã orele de lecturã. “Veniti sã vedeti cum aratã scoala noastrã si dacã în Bucuresti existã o scoalã mai frumoasã, atunci nu mai spunem nimic! Noi credem cã e frumoasã, e modernã, are tot ce îi trebuie. Era veche înainte, pe sus avea grinzi din lemn, era necesar de fãcut toate aceste schimbãri. Cu aceste fonduri europene, 19 miliarde de lei vechi, am reusit sã modernizãm scoala si suntem mândri de asta, mai ales cã începe noul an scolar în curând”, a spus primarul Temistocle Diaconu.

“La scoalã, toatã lumea munceste”!

Edilul-sef al Pãdurenilor a tinut sã evidentieze faptul cã, asemenea realizãri, nu ar fi posibile fãrã oamenii de bazã ai comunitãtii locale. “Vreau sã o evidentiez pe doamna director, prof. Cãtãlina Ciulei. Cred cã avem sansa sã o avem director de scoalã, întrucât este nãscutã la Rusca, într-unul din satele comunei si poate de aceea îi pasã atât de mult de scoalã. În permanentã, când vã veti duce, o veti gãsi în scoalã.

Cu cârpele în mânã, cu produse de curãtenie, toatã lumea munceste si face ca institutia sã fie curatã, frumoasã! Asa se întâmplã când pui suflet! O apreciez pentru faptul cã are un simt gospodãresc necesar atunci când conduci o institutie; stie sã mobilizeze pãrintii, sã îi respecte, sã coopereze cu ei. De asemenea, se implicã în activitãti culturale si sociale, ceea ce este, la fel, foarte important”, a spus primarul Temistocle Diaconu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.