spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Elena Udrea, despre condiţiile grele din arest: „Pentru Sorin Oprescu este o condamnare la moarte” VIDEO

- Advertisement -

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat că Sorin Oprescu este „condamnat la moarte”, din cauza condiţiilor grele din arest şi a problemelor lui de sănătate.

Elena Udrea, care şi-a petrecut mai multe luni în arest, spune că în arestul central al Poliţiei Capitalei condiţiile sunt inumane şi cu atât mai greu de suportat pentru o persoană care are probleme de sănătate.

„Pentru cineva bolnav, dependent de insulină sau dependent de alt tratament, este aproape o condamnare la moarte acolo (arestul Poliţiei Capitalei – n.r.). Mai ales în zona în care stau bărbaţii. Celulele au circa 12 metri pătraţi şi locuiesc opt bărbaţi într-o singură cameră, cu o singură toaletă. În condiţii de vară, aerul este nerespirabil. Şi la femei este greu, dar acum mă refeream la situaţia lui Sorin Oprescu”, a spus Elena Udrea.

Aceasta consideră că „practica generalizată a arestului preventiv” ar trebui aplicată cu mare atenţie pentru că „statul român nu este capabil să ofere condiţii decente, umane pentru cei arestaţi preventiv”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/elena-udrea–despre-conditiile-grele-din-arest–pentru-sorin-oprescu-este-o-condamnare-la-moarte_243383.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.