spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

CINEMATOGRAFUL ESTE AL BÂRLÃDENILOR, NU AL POLITICIENILOR! (FOTO)

- Advertisement -

NESIMTIRE… Inaugurarea Cinematografului Victoria a trecut, politicienii prezenti la deschidere s-au bucurat de un spectacol gratuit, iar bârlãdenii de rând plãtesc. De douã ori. O datã creditul din care s-a fãcut investitia, si dupã aia biletul de intrare la film. Mãcar la inaugurare, spectacolul de debut putea fi gratuit pentru bârlãdeni, asa cum l-au vãzut si politicienii în frunte cu Solomon si primarul interimar. Totusi, cum investitia s-a fãcut pe spatele electoratului, era frumos ca acestia sã nu fie lãsati sã astepte pe trotuar si sã se uite cum pe covorul rosu pãsesc Solomon, senatorul Gabriela Cretu, Marin Bunea, primarul interimar, si toatã gasca din primãrie. Bine cã n-a fost si fostul primar Constantin Constantinescu. Dacã acest cinematograf s-ar fi fãcut din fonduri europene sau guvernamentale, atunci polticienii ar fi avut tot dreptul sã vadã filmul gratis si sã ciocneascã cupa de sampanie. Asa cã: Jos labele de pe cinematograf! Acesta este al poporului!

Pentru cã la initiativa fostului primar Constantin Constantinescu, bârlãdenii s-au împrumutat vrând nevrând la bancã, pentru a reconstrui Cinematograful “Victoria” lãsat în paraginã, ei ar fi trebuit invitati la deschiderea oficialã pe 5 septembrie, nu politicienii. La sampanie, piscoturi si filme gratis – date la prima reprezentatie, s-au cãlcat în picioare pentru a fi în prim-plan si a da bine la electorat politicienii orasului si ai judetului, din PSD. Plus membrii de partid si directorasii de institutii publice, care au venit nu singuri pe o invitatie, ci cu toatã familia! Sã-i numãrãm: Adrian Solomon, presedintele PSD Bârlad – cu familia si plus vreo 100 de membrii ai organizatiei, Gabriela Cretu – senator PSD, sotia lui Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui si presedintele CJ Vaslui; consilierii locali bârlãdeni – toti cu familiile, consilierii judeteni ai PSD din Bârlad, directorii institutiilor publice: Traian Petcu (DSVSA), Vasile Ungureanu (Aquavas-Bârlad), Adrian Bobeicã (CUP) … Ca o adevãratã sfidare la adresa bârlãdenilor, cu banii cãrora s-au construit investitiile “de fite” ale lui Titi si pentru care se vor plãti din bugetul local 25 de ani rate, politicienii nu au considerat cã trebuie sã se amestece cu acestia! Asa cã, la usa cinematografului, cei care doreau sã intre si nu aveau invitatie specialã sau nu erau “recunoscuti” ca fiind pesedisti, erau invitati sã astepte al doilea spectacol, la care sã-si plãteascã bilet! “Culmea tupeului domnule, auzi sã nu fim primiti decât cu invitatie specialã! Dar ce? Au plãtiti ei refacerea cinematofrafului? Cã din câte stiu eu, nu sunt bani europeni, guvernamentali sau de la CJ Vaslui! Sunt banii nostri, pentru care plãtim rate! De ce ei si nu noi în prim plan? Rusine! Huo!”, a spus un tânãr bârlãdean care ar fi dorit sã fie si el martor la aceastã deschidere oficialã. Si nu numai el, ci alti 20-30 de bârlãdeni, care când au vãzut cã este deschis Cinematograful, au dorit sã fie”vedete” la eveniment. Dar n-au fost lãsati! În schimb, sala mare de 166 de locuri gemea de pesedisti!

Bomboana de pe tortul Cinema “Victoria” – Sef de serviciu … cu delegatie!

“În cele douã zile de la deschiderea oficialã, la Cityplex Victoria din Bârlad s-au vândut circa 500 de bilete, estimarea fiind cã sala de spectacol – cea mare, a fost ocupatã în proportie de 60%. Este bine, pentru primele zile, lumea încã nu stie de deschiderea lui”, ne-a precizat noul sef de serviciu al acestui Complex Cinematografic si Expozitional, Andrei Cãrãbãt. Uimiti cã, desi functia respectivã n-a fost scoasã la concurs, deci nu exista, am întrebat de când este în aceastã functie si am aflat, cu stupoare, cã functia este ocupatã de Andrei Cãrãbãt cu delegatie! “Lucrez de peste trei ani la DAPPC (la piatã) si sunt numit cu delegatie, sase luni, în aceastã functie, pânã la organizarea concursului”, ne-a spus Adrian Cãrãbãt, despre care am aflat cã este fiul lui Adrian Cãrãbãt, directorul Grãdinii Zoologice din Bârlad. Curat murdar! Alt tânãr bârlãdean, care sã poatã ajunge pe aceastã functie nici nu se gãsea! Lantul slãbiciunilor… La Cityplex Bârlad sunt asadar doi sefi (Andrei Cãrãbãt si Teona Balan), trei casiere si o femeie de serviciu!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.