spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Şanţul i-a blocat drumul spre casă şi l-a trimis la spital

- Advertisement -

George Danchiş, din Nicoreşti, vrea să dea în judecată primăria din localitate pe motiv că i-a blocat accesul la casă şi la magazinul pe care îl are în curte, săpând un şanţ pe uliţă dar fără a dota zona cu pasarele.

„M-am trezit după câteva ore că nu mai putem intra sau ieşi. Am rămas captivi în casă pur şi simplu. Nu am fost anunţat în scris despre asta şi nu am avut cum să improvizăm ceva, un podeţ. Cei care fac lucrarea, Primăria Nicoreşti sau firma respectivă, ei trebuie să aducă pasarele. Am încercat să sar sanţul, dar malul s-a surpat cu mine şi m-am rănit la picior. M-am dus la spital şi m-am ales cu atele ghipsate. Nu pot să îmi mai scot maşina iar la magazinul pe care îl am în curte nici lumea nu are cum să vină. Este grav că nici nu este asigurat acel şanţ. Poate să cadă oricând un bătrân, un copil… Eu m-am dus la avocat şi am de gând să îmi caut dreptatea în instanţă“, a spus George Danchiş, reclamantul.

Nu doar bărbatul, ci oamenii de pe întreaga uliţă ar fi afectaţi, dar doar el a decis să îşi caute dreptatea în instanţă.

Primarul din Nicoreşti, contactat telefonic, susţine că mai nimic din ce spune cel care îl reclamă nu este real.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/36375-santul-i-a-blocat-drumul-spre-casa-si-l-a-trimis-la-spital.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.