spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Andrei participã, sãptãmâna viitoare, la Olimpiada Internationalã de Informaticã

- Advertisement -

PERFORMANTÃ… Andrei Popa va participa la Olimpiada Internationalã de Informaticã din Kazakhstan, Almaty, care se va desfãsura între 26 iulie si 2 august.

Elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic ‘’Mihail Kogãlniceanu” din Vaslui, Andrei a câstigat anul aceasta si o medalia de bronz la Olimpiada de Informaticã a Tãrilor din Europa Centralã care a avut loc în Cehia, la Brno, în perioada 29 iunie – 4 iulie.

Adolescentul este un as al informaticii, afirmatie care are la bazã reusitele acestuia de-a lungul ultimilor trei ani. Elevul a fost recompensat în urmã cu doi ani de guvern dupã ce, în clasa a IX-a, s-a întors cu medalia de argint de la concursul international de informaticã de la Shumen (Bulgaria). De asemenea, în clasa a VIII-a, când era elevul Scolii Gimnaziale “Constantin Parfene”, a obtinut, la Olimpiada Nationalã de Informaticã, medalia de bronz. Cel care a avut un rol decisiv în pregãtirea si evolutia lui Andrei a fost profesorul Nicu Vlad Laurentiu. Dupã calificarea la etapa nationalã a Olimpiadei de Informaticã, Andrei a fãcut o dezvãluire. “Am ales acest obiect pentru cã îmi place, nu simt cã muncesc, deoarece studiez cu foarte multã plãcere”, a spus elevul. Îi urãm mult succes la Olimpiada Internationalã de Informaticã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.