spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Despăgubiri de peste 14.000 de euro, pentru un bărbat din Fălticeni care s-a plâns că a fost bătut de poliţişti

- Advertisement -

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a acordat recent despăgubiri în valoare de peste 14.000 de euro unui cetăţean român, Liviu Samachişă, în vârstă de 59 de ani, cu domiciliul în Fălticeni, respectivul făcând o plângere în urmă cu mai mulţi ani după ce, susţine el, ar fi fost agresat de mai mulţi poliţişti.
Ştirea a fost anunţată ieri de presa naţională, CEDO considerând că plângerea bărbatului a fost tratată superficial de autorităţile române, autorităţi care vor trebuit să-i plătească fălticeneanului 11.700 de euro – daune morale, 2.400 de euro – daune materiale şi 300 de euro – cheltuieli judiciare.

L-au bătut în drum spre secţie până l-au băgat în spital
Liviu Samachişă are şi cetăţenie română, dar şi americană, iar respectivul s-a plâns la CEDO, după ce în vara lui 2008, pe când vizita un prieten la Galaţi, ar fi fost agresat de mai mulţi poliţişti.
Fălticeneanul a declarat că şi-a găsit maşina înconjurată de poliţişti şi maşini de poliţie, fiind acuzat că a fost implicat într-un accident soldat cu rănirea mai multor pietoni.
Bărbatul a negat vehement, însă, susţine acesta, a fost încătuşat, iar în drum spre secţia de poliţie a fost bătut până a leşinat.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-07-20/Despagubiri-de-peste-14000-de-euro-pentru-un-barbat-din-Falticeni-care-s-a-plans-ca-a-fost-batut-de-politisti

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.