spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Plumb: Susţinem Codul fiscal în forma propusă de Guvernul Ponta şi adoptată de Parlament

- Advertisement -

Mai puţin de jumătate de oră. Atât a durat şedinţa Coaliţiei în care s-a discutat despre respingerea Codului Fiscal şi salariile majorate ale demnitarilor. În lipsa premierului, plecat din nou în Turcia pentru un control medical, aleşii Puterii n-au luat nicio decizie. Marţi, Victor Ponta va anunţa „calea de urmat” pentru Codul Fiscal, trimis înapoi la Parlament. Despre anularea ordonanţei care mărea salariile demnitarilor, niciun cuvânt până acum.

UPDATE 15.00: „Ne-am consultat în coaliţie şi susţinem cu toţii Codul fiscal în forma propusă de Guvernul Ponta şi adoptată de Parlamentul României. Modalitatea de soluţionare a cererii de reexminare va fi comunicată de premierul Ponta”, a spus Rovana Plumb, la finalul şedinţei.

UPDATE: Rovana Plumb a susținut, luni, înainte de ședința coaliției, că sunt în discuție mai multe variante pentru adoptarea măsurilor importante din Codul fiscal.

„Guvernul este obligat să țină cont de votul Parlamentului. Luăm în calcul orice variantă care este sustenabilă. (…) Nu este încă precizată o poziție atâta vreme cât există trei variante: ori ordonanță, ori asumare de răspundere, ori sesiune parlamentară, până când nu discutăm în coaliție”, a spus Rovana Plumb.

În opinia acesteia, Codul fiscal este un instrument care va conduce la creștere economică și la predictibilitatea mediului de afaceri.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/plumb-sustinem-codul-fiscal-in-forma-propusa-de-guvernul-ponta-si-adoptata-de-parlament_1748722.html#ixzz3gRpjJzdr
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.