spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Predoiu: Prezența lui Ion Iliescu la PSD este un indicator că ceva grav se întâmplă acolo

- Advertisement -

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției, a declarat, miercuri seară, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea”, la Realitatea TV, că prezența fostului președinte Ion Iliescu la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD reprezintă un indicator că „partidul e în derivă”, în condițiile în care „orice se întâmplă în PSD, la ora asta, indică fără dubiu că partidul are capacitatea de guvernare grav afectată”. În ceea ce privește ultimele declarații ale lui Liviu Dragnea, Predoiu este de părere că aceastea reflectă faptul că PSD nu este unit și că nu deține un proiect politic.

„Noi avem mai mulți Victor Ponta. Există mai mulți Victor Ponta și nu sunt ironic sau malițios. Există un Victor Ponta la Palatul Victoria, când îi covnine există un Victor Ponta deputat, există un Victor Ponta șef de partid. Se pare că asistăm la ieșirea de pe teren, rând pe rând, a acestor ‘Victor Ponta’, începând cu cel care conduce PSD. Este o aruncare de prosop. Domnul președinte Ion Iliescu a venit la partid, la ringul de box, a îndepărtat corzile ringului și pe acolo Victor Ponta a ieșit spre vestiare. Domnul președinte Iliescu a patronat dintotdeuana PSD, și cu bune și cu rele, și prezența sa la partid e un indicator că ceva grav se întâmplă acolo. De regulă, când lucrurile merg bine pentru partid, Ion liescu nu e la partid. Ori de câte ori partidul e în derivă, apare și Ion Iliescu”, a spus Cătălin Predoiu.

În viziunea sa, PSD nu mai are „oameni de guvernare”.

„Am două motive pentu care îmi iau libertatea să discut despre situația din PSD: e partid de guvernare, interesează pe orice român ce se întâmplă în PSD, pentru că în funcție de ce se întâmplă în interior îți dai seama dacă PSD mai are sau nu capacitate de guvernare. Orice se întâmplă în PSD, la ora asta, indică fără dubiu că partidul are capacitatea de guvernare grav afectată. Nu mai au oameni de guvernare”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Pe de altă parte, Predoiu a punctat faptul că „tot ce a spus Liviu Dragnea a confirmat faptul că PSD, la ora aceasta, nu mai pune problema guvernării”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/predoiu_1746185.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.