spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Misiune imposibilă la Transporturi: 5 miniștri au stat pe un munte de bani și au stat degeaba

- Advertisement -

Ministerul Transporturilor pare să fie cel mai dificil portofoliu din Guvernul condus de Victor Ponta: lucrurile se mișcă aici cu viteza melcului, dacă ne uităm la lucrările de infrastructură, în timp ce șefii de minister „zboară” cu viteza unui TGV de pe scaunele de miniștri. Românii au cotizat suplimentar 3 miliarde lei din supracciza la combustibili, însă banii nu au ajuns în autostrăzi.

Ministerul Transporturilor s-a dovedit o misiune imposibilă pentru toți demnitarii care au vrut să facă autostrăzi în România: în peste 3 ani de guvernare, cabinetele Ponta nu au inaugurat nici un kilometru de autostradă început de la zero.

În schimb, niciunul dintre cei 5 miniștri aflați la șefia Transporturilor nu a rezistat mai mult de 1 an de zile: de la recordul negativ al lui Dan Șova de nici 3 luni, la „performanța” lui Ioan Rus de 11 luni.

S-au mai perindat pe scaunul responsabil cu infrastructura României: Ovidiu Silaghi (7 luni), Relu Fenechiu (8 luni) și Ramona Mănescu (7 luni).

Până la momentul la care Iulian Matache se instalează la șefia Transporturilor, după ce președintele Iohannis a semnat decretul de numire, guvernarea Ponta a reușit o adevărată contraperformanță în materie de transporturi rutiere: în trei ani de guvernare – cabinetele Ponta nu au inaugurat nici un kilometru inceput de la zero.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/misiune-imposibila-la-transporturi-5-mini-tri-nu-au-terminat-1-km-de-autostrada_1746601.html#ixzz3g8H1JMzQ
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.