spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

,,Schiopu” a vrut sã facã legea în trafic la Iasi, dar a nimerit în arest

- Advertisement -

Interlopul Gabi Gentimir, arestat la Iasi!

BÃTAIE… urmãrire ca în filme pe strãzile din iasi si bãtaie ca în codru. Protagonistii, ,,Schiopu” si unul dintre Corduneni. Politistii ieseni au dispus retinerea interlopului vasluian Gabi Ciprian Gentimir, zis “Schiopu”, alãturi de unul din fratii Corduneanu, Bogdan, de 32 de ani. Cei doi sunt acuzati de violare de domiciliu si lovire, dupã ce au agresat un sofer cu care a intrat în conflict, în trafic. Bogdan Corduneanu si amicul Schiopu s-au sicanat cu un sofer din Iasi, scandalul lãsându-se cu o bãtaie în toatã regula. Marti, pe 14 iulie a.c., în jurul orei 20.00, Schiopu si Corduneanu, în urma unui conflict spontan în trafic cu un conducãtor auto pe care nu îl cunosteau, au pornit în urmãrirea masinii. La un moment dat, soferul masinii atacate de cei doi interlopi a oprit în dreptul unei case, unde acesta s-a ascuns. Bogdan Corduneanu si Gabi Ciprian Gentimir l-au urmãrit pe sofer si au intrat peste el în casã. Victima a sperat cã va scãpa de cei doi interlopi, însã a fost lovit cu brutalitate în propria casã. Cei doi l-au bãtut si pe fratele soferului, iar în urma loviturilor primite omul a ajuns la spital, potrivit purtãtorului de cuvânt al IPJ Iasi.

Schiopu se dã din nou în spectacol, de data aceasta în Iasi. Cu câteva zile în urmã, acesta se afla într-o masinã alãturi de unul din fratii Corduneanu, Bogdan, pe o stradã din Iasi. La un moment dat, s-a sicanat în trafic cu un sofer, iar interlopii s-au decis sã-i dea o lectie. Urmãrit de cei doi, soferul agresat de interlopi a încercat sã scape, a oprit masina si s-a adãpostit într-o casã. Bãtãusii au intrat peste el în casã si au început sã îl loveascã cu pumnii si picioarele. Alte douã persoane din casa victimei, printre care si fratele soferului, au încercat sã aplaneze conflictul, însã au fost lovite si ele cu brutalitate. Fratele victimei a ajuns la spital, fiind lovit destul de dur de interlopi. “Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Iasi, au dispus continuarea urmãririi penale si retinerea pentru 24 ore a celor doi barbati sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si lovire sau alte violente. Politistii ieseni continuã cercetãrile pentru stabilirea întregii activitãti infractionale a celor douã persoane si luãrii mãsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentantii IPJ Iasi.

În aprilie a primit “cadou” un alt dosar penal la Vaslui

În primãvara acestui an, “Schiopu” a gonit pe strãzile municipiului Vaslui cu politistii de la Rutierã pe urmele lui. A refuzat sã opreascã la semnalele unui echipaj si a apãsat mai tare pedala de acceleratie. Echipajul de la Rutierã a pornit pe urmele lui cu semnalele acustice si luminoase pornite si a reusit sã-l opreascã în dreptul pietei Traian, dupã ce a cerut ajutor colegilor de la Ordine Publicã. Masina a fost blocatã în trafic si nu micã le-a fost surpriza oamenilor legii sã constate cã “Schiopu”, care era la volan, emana halenã alcoolicã, acesta fiind si motivul pentru care nu a vrut sã opreascã. Ba mai mult, a refuzat si sã sufle în alcooltest si sã meargã la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauzã a fost întocmit dosar penal pentru sãvârsirea mai multor infractiuni. “Conducãtorul auto, un bãrbat de 37 de ani, din municipiul Vaslui, emana halenã alcoolicã însã a refuzat atât testarea cu alcooltestul cât si recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia politistii au întocmit un dosar penal pentru refuz mostre biologice, faptã pentru care Codul Penal prevede o pedeapsã cu închisoarea de la 1 la 5 ani”, a spus purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Dacã, în urma acestui scandal din Vaslui, pentru Schiopu se întrezãrea puscãria, de data aceasta cu sigurantã va ajunge acolo, cât mai repede posibil. Având în vedere cã era eliberat conditionat cu doi ani mai devreme de expirarea condamnãrii de 7 ani pe care o avea primitã, pentru o altã faptã comisã în 2008, acum acesta va sta dupã gratii o perioadã mai lungã de timp.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.