spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Violatorul Burada îsi pune pofta în cui: nu merge la nunta surorii!

- Advertisement -

Dansul miresei, pe prispa casei din Vãleni

PEDEPSIT ACASÃ…Silviu Burada, unul dintre violatorii din Vãleni, nu îsi va vedea sora mireasã si nici nu va putea juca la nuntã. Magistratii Tribunalului Vaslui i-au respins, solicitarea de a pãrãsi localitatea si de a merge la petrecerea surorii sale.

Silviu Burada, nu numai cã nu va merge cu familia sã îsi conducã sora la altar, dar va trebui sã plãteascã si 100 de lei, cheltuieli judiciare. Dupã episodul în care mama lui Burada a creat un grup pe Facebook, în încercarea de a o discredita pe eleva violatã, românii din tarã si din strãinãtate au început sã ia atitudine. Astfel, a apãrut o petitie prin care se cere arestarea violatorilor din Vãleni semnatã chiar din prima zi, de peste 600 de persoane.

Aflat sub control judiciar dupã ce a violat o tânãrã, împreunã cu alti sase amici, Silviu Burada a cerut Judecãtoriei Vaslui sã fie lãsat sã pãrãseascã localitatea de domiciliu pentru a putea merge la nunta surorii lui. Magistratii i-au respins cererea, iar apãrãtorul violatorului din Vãleni a contestat decizia la Tribunalul Vaslui. Ieri, judecãtorii s-au pronuntat si au respins, ca nefondatã, contestatia formulatã de Ovidiu Burada. Au mentinut decizia Judecãtoriei Vaslui si l-au obligat pe violator la plata a 100 de lei, cheltuieli judiciare. Este o nouã loviturã primitã de grupul de violatori si familiile acestora dupã ce, încercãrile de discreditare a imaginii victimei lor au esuat. Una din regulile controlului judiciar la care sunt supusi cei sapte violatori este aceea de a nu pãrãsi localitatea de domiciliu fãrã încuviintarea instantei. Orice încãlcare a conditiilor impuse de legiuitor poate aduce cu sine revocarea mãsurii controlului judiciar si înlocuirea acesteia cu mãsura arestului preventiv. Astfel, dacã lui Burada îi va trece prin cap sã nu respecte decizia judecãtorilor, are mari sanse sã se întoarcã în spatele gratiilor. Este posibil ca magistratii sã fi luat în considerare faptul cã Silviu Burada si amicii lui sunt obligati sã suporte anumite interdictii datoritã faptei pe care au comis-o. Respingerea cererii formulate de acesta tocmai asta vrea sã scoatã în evidentã. Faptul cã, atunci când comiti fapte de naturã penalã, esti tras la rãspundere. Nunta surorii lui Burada nu a reprezentat un motiv întemeiat pentru ca acesta sã se bucure de libertate deplinã. Acum are timp sã se gândeascã la ceea ce a fãcut si sã înceapã sã realizeze cã este timpul sã rãspundã pentru faptele sale.

Petitie on-line pentru arestarea violatorilor din Vãleni, semnatã de peste 600 de persoane

Dacã, pânã mai ieri, violatorii, prietenii si familiile acestora încercau,prin orice mijloace sã denigreze imaginea tinerei, românii de pretutindeni au luat atitudine si au început sã-si spunã pãrerea despre cele întâmplate. Mai mult, de curând, în mediul virtual a început sã circule o petitie la care au semnat deja peste 600 de persoane. Semnatarii petitiei sunt persoane din toate judetele tãrii dar si din zeci de orase ale lumii. Petitia a fost semnatã de femei si bãrbati din Bodrum – Turcia, Londra, Cuneo – Italia, Ileida – Spania, Milano – Italia, Wiessen – Germania, Israel etc. Pe lângã semnãturi, petitia are deja si zeci de comentarii favorabile fetei.

“Cerem arestarea celor 7 bãieti violatori din Vaslui!!”

“Nu ezitati sã DISTRIBUITI PETITIA!! Nu trebuie sã stãm fãrã sã facem nimic când vedem cã legislatia este calcatã în picioare de anumiti judecãtori. Vreti o tarã corectã? Spuneti-vã parerea. Pãrerea noastrã conteazã! Nimeni nu îsi doreste sa fie în situatia în care a fost respectiva fata. Iar “ironiile” celor sapte si ale famililor lor dau dovadã de nesimtire (este frumos spus). Trebuie sã fie pedepsiti conform legislatiei în vigoare si trebuie sã primeascã sentinta maximã pentru aceastã faptã. Spuneti-vã pãrerea.

Cei care vor sã se alãture petitiei, o pot face aici: http://www.petitieonline.com/signatures/cerem_arestarea_celor_7_baieti_violatori_din_vaslui”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.