spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Se ascut cuţitele în PSD. Ponta, întâlnire de urgenţă cu Dragnea: „La partid suntem foarte uniţi!”

- Advertisement -

Întâlnire Victor Ponta – Liviu Dragnea la sediul PSD. Discuţiile au avut loc în contextul în care, săptămâna viitoare, liderii social-democraţi din toată ţara trebuie să decidă definitiv cine va conduce interimar partidul şi când vor face Congres. La întâlnirea de astăzi a participat şi Rovana Plumb. Biroul Permanent al PSD, conducerea centrală, a propus-o pe Rovana Plumb la şefia PSD până la alegerile interne, însă mai sunt şi alţi doritori, cum ar fi Liviu Dragnea.

Lucrurile sunt departe de a fi tranşate în PSD. Liviu Dragnea nu a renunţat la ideea de a candida pentru funcţia de preşedinte interimar al PSD, chiar dacă Victor Ponta şi conducerea centrală a partidului o susţin pe Rovana Plumb. În acest context, Ponta şi Dragnea au avut o nouă rundă de discuţi la sediul partidului. După o oră, au plecat împreună de la sediul PSD, fără a da un răspuns clar în legătură cu ceea ce va face Liviu Dragnea.

„La partid suntem foarte uniţi”, a spus Ponta, invocând „prietenia”, alături de Liviu Dragnea, şi susţinând că poate garanta faptul că vor fi prieteni şi colegi şi peste ani.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/intalnire-ponta-dragnea-la-sediul-psd_1746656.html#ixzz3g3K6TqFw
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.