spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Greva controlorilor de trafic de la ROMATSA s-a încheiat. Haosul continuă

- Advertisement -

Greva de avertisment a controlorilor de zbor de la ROMATSA s-a încheiat la ora 13:00, însă problemele continuă. După ce, timp de două ore, niciun avion nu a decolat sau aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, urmează o perioadă extrem de aglomerată. Este pentru prima dată în istoria companiei când controlorii de trafic aerian organizează un astfel de protest.

Nicio aeronavă nu a decolat sau aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București în intervalul orar 11:00 – 13:00, ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian.

„Ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian, în intervalul orar 11:00 – 13:00 nu se aterizează sau decolează. Recomandăm pasagerilor care au rezervări de zbor astăzi să contacteze reprezentanții companiei aeriene. Administrația Aeroportului Henri Coandă depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat pasagerilor ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian”, notează Teo Postelnicu, pe Facebook.

Un număr de 40 de mișcări de aeronave sunt programate, astăzi, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, în cele două ore stabilite pentru greva de avertisment a controlorilor de trafic aerian.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/controlorii-de-trafic-de-la-romatsa-intra-in-greva-traficul-aerian-va-fi-redus-cu-30prc_1745373.html#ixzz3fxDaUTKU
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.