spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Emotii pentru santajistii profesoarei din Vladia, care asteaptã sentinta

- Advertisement -

LA FINAL Bãrbatii care au santajat o profesoarã din localitatea Vladia îsi vor afla sentinta, peste câteva zile. Magistratii i-au lãsat în pronuntare dosarul pânã miercuri, 15 iulie. Fostul elev al profesoarei, Remus Filip Manole si complicele lui, Ioan Cristinel Popa, au cerut femeii 5.000 de lei pentru a nu face publice fotografii si imagini compromitãtoare. Pentru fapta lor, cei doi riscã acum închisoarea.

Santajistii profesoarei din Vladia îsi asteaptã sentinta, dupã ce magistratii Judecãtoriei Vaslui au lãsat în pronuntare dosarul celor doi bãrbati. Acestia au fost trimisi în judecatã dupã ce au intrat în posesia unor fotografii si filmulete compromitãtoare cu femeia. Au vrut sã profite de pe urma ei si i-au cerut 5.000 de lei pentru ca acestea sã nu aparã în spatiul virtual. Profesoara Luiza Scîntei nu a dat curs cererii celor doi si a anuntat autoritãtile care le-au pregãtit santajistilor un flagrant. Dupã retinerea fostului elev al profesoarei, Remus Filip Manole si a complicelui lui, un taximetrist din Bacãu, Ioan Cristinel Popa, cercetãrile au fost extinse. A treia persoanã a fost luatã în vizorul anchetatorilor în dosarul în care este instrumentat cazul profesoarei santajate, un bãrbat considerat creierul întregii operatiuni. Acesta era chiar fostul iubit al profesoarei, cel care, pãrãsit, s-a gândit sã se rãzbune într-un mod mai putin obisnuit si, de ce nu, sã câstige si ceva bani de pe urma acestei povesti. “Cercetãrile în acest caz s-au extins asupra a trei persoane. Una este cercetatã pentru santaj, cea de-a doua pentru complicitate si a treia persoanã este cercetatã în libertate pentru instigare la infractiunea de santaj”, declara, la acea datã, Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Povestea santajului s-a nãscut din rãzbunare

Povestea santajului a pornit dupã ce fostul iubit al profesoarei a vrut sã se rãzbune, dupã ce a fost pãrãsit si l-a contactat pe Remus Manole propunându-i întreaga afacere. Manole a acceptat fãrã sã se gândeascã si la consecinte. Pentru el a fost o ocazie sã facã rost de ceva bani. S-a gândit sã cearã 5.000 de lei si cu acei bani sã-si termine de renovat casa în care locuieste. Ba chiar a declarat cã întelegerea era ca, din suma de bani pe care o va primi de la profesoarã, o parte sã îi dea celui care i-a pus la dispozitie materialele foto-video indecente. Dar tot acesta a spus cã nu avea de gând sã respecte întelegerea. Dupã ce povestea a ajuns la urechile politistilor de la investigatii criminale, lui Remus Filip Manole si complicelui acestuia (taximetristul din Bacãu) li s-a fãcut un flagrant în urma cãruia ambii au ajuns în fata procurorilor si apoi în cea a magistratilor Judecãtoriei Vaslui. Acestia din urmã au decis ca cei doi sã fie anchetati, în continuare, în stare de arest la domiciliu. Chiar dacã Remus Manole si complicele lui, Ioan Cristinel Popa, au ajuns în fata oamenilor legii, despre cel care a pus la cale întreaga poveste, în anchetã nu s-a pomenit, multã vreme, nimic. “Pe fosta profesoarã am santajat-o, am prins-o cu niste poze indecente. Respectivul care a fãcut sex cu ea mi le-a dat mie si am santajat-o. Pozele contineau ipostaze sexuale explicite. Arãtau cum fãcea sex oral, anal si toate minunile. Am cãutat-o la scoalã, i-am arãtat pozele, i-am cerut 5.000 de lei si ea a acceptat. A doua oarã i-am spus sã-mi dea cât are. M-a cãutat apoi la telefon. Acum sunt arestat la domiciliu si astept sã se termine ancheta. Eu, sã fiu în locul ei, mi-ar fi rusine sã mã arãt în fata elevilor, oriunde m-as duce. I-am arãtat pozele si i-am spus ce sumã sã-mi dea. A acceptat!(…). Cei de la politie m-au ascultat prin telefon si am ajuns, din prostie, la judecatã. M-am gândit sã fac un ban. Chiar dacã îmi dãdea sau nu bani, nu-mi pãsa. Cel care mi-a dat pozele mi-a cerut sã împart banii cu el dar nu aveam de gând sã-i dau niciun ban. Nu voiam sã-i mai dau nimic. În locul ei, acum nu as mai avea curaj sã mai apar în fata copiilor. Mi-ar fi rusine sã mai scot capul în lume sã fiu în locul ei. Pentru ce am fãcut îmi pare rãu acum mai ales cã nu am crezut cã voi ajunge sã am probleme cu legea”, a povestit Manole Filip Remus.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.