spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Predoiu, mesaj pentru tinerii care au venit pe jos, de la Chișinău pentru unirea cu România

- Advertisement -

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat că tinerii din Basarabia care militează în București pentru unirea cu România „reprezintă generația care crede că pe ambele maluri ale Prutului trebuie să se trăiască în același spațiu de democrație, libertate și bunăstare”

Istoria va spune dacă destinul nostru comun se va împlini în interiorul hotarelor UE sau și ale țării. Dar e cert că nu există alternativă reală și benefică pentru cetățenii Republicii Moldova la parcursul pro-european, indiferent cât de dificil este. Alternativa este lipsa de libertate și de lege, permanentizarea sărăciei și conflictul. Ceea ce ne spun tinerii veniți astăzi de peste Prut este să acționăm, să nu mai așteptăm. Da, destinul trebuie să ni-l hotărâm singuri și el trebuie să fie comun, în Europa. Și pentru asta trebuie să ne coordonăm pașii, iar Bucureștiul să ajute Chișinăul ori de câte ori poate sau i se cere”, a scris Predoiu duminică pe Facebook.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/predoiu-mesaj-pentru-basarabenii-care-au-venit-pe-jos-de-la-chi-inau-pentru-unirea-cu-romania_1743646.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.