spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

La petrecere, cu maşina de serviciu: Automobilul vicepreşedintelui Parlamentului, surprins în faţa unui restaurant din Călăraşi

- Advertisement -

La distracţie, cu automobilul Parlamentului. O maşină guvernamentală cu numere de înmatriculare RM P 004, care este automobilul de serviciu al vicespicherului Liliana Palihovici, a fost surprinsă aseară în apropierea unui local de lângă satul Răciula, raionul Călăraşi. Acolo şi-au dat întâlnire membrii filialei locale a PLDM care, potrivit noului preşedinte al raionului Călăraşi, liberal-democratul Sergiu Artene, au făcut totalul campaniei electorale şi au sărbătorit rezultatul obţinut. Liliana Palihovici nu a fost de găsit pentru a oferi o explicaţie.

La tarasa restaurantului în care s-au adunat membrii filialei locale a PLDM a fost chef mare, iar atmosfera a fost întreţinută de o formaţie autohtonă.

La poarta localului în care avea loc petrecerea a fost surprinsă maşina vicespicherului Liliana Palihovici, care coordonează activitatea organizaţiei PLDM din Călăraşi. Automobilul cu numărul de înmatriculare RM P 004 a rămas parcat în apropierea restaurantului timp de câteva ore. Ulterior, la vederea camerei de filmat, şoferul a demarat în drombă şi s-a făcut nevăzut. Că Liliana Palihovici a participat la petrecere a confirmat-o preşedintele raionului Călăraşi, liberal-democratul Sergiu Artene. În schimb, vicespicherul nu a răspuns la telefon pentru a explica de ce a mers cu maşina de serviciu la o petrecere de partid. Cei care au participat la chef nu au fost însă deranjaţi de acest lucru.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2015/7/11/la-petrecere-cu-masina-de-serviciu-automobilul-vicepresedintelui-parlamentului-surprins-in-fata-unui-restaurant-din-calarasi/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.