spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Premierul sârb, lovit în cap de o piatră, la ceremoniile de la Srebrenica: ”Tentativă de asasinat!”

- Advertisement -

Premierul sârb Aleksandar Vucic a fost lovit cu o piatră aruncată de unul dintre participanții la ceremonia de comemorare a victimelor masacrului de la Srebrenica, relatează agenția de presă sârbă Tanjug, preluată de France Presse.

Update 16:29. Ministrul de interne sârb a calificat sâmbătă drept „tentativă de asasinat” incidentul de la ceremonia organizată cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la masacrul de la Srebrenica, de unde prim-ministrul Aleksandar Vucic a fost alungat cu pietre și huiduieli de mulțime, relatează Reuters.

Agenția de știri sârbă Tanjug a scris că Premierul sârb Aleksandar Vucic a fost atins la cap de o piatră aruncată de unul dintre participanții la ceremonia de comemorare și că i s-au spart ochelarii. Premierul sârb a părăsit în fugă cimitirul memorial, înconjurat de agenții serviciului său de pază. „Este un atac scandalos și pot spune că poate fi perceput ca o tentativă de asasinat”, a declarat Nebojsa Stefanovic pentru postul sârb de televiziune Pink. „Bosnia nu a reușit să asigure nici măcar condițiile minime pentru siguranța prim-ministrului”, a adăugat ministrul sârb de interne.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/premierul-sarb-lovit-in-cap-de-o-piatra-in-timpul-comemorarii-masacrului-de-la-srebrenica_1743251.html#ixzz3fbGk4KbM
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.