spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Victor Ponta, în cârje, a inaugurat 10 kilometri din autostrada ce leagă România de Ungaria

- Advertisement -

Premierul Victor Ponta a participat la inaugurarea tronsonului de 10 kilometri din autostrada Nădlac-Arad și la deschiderea puctului de frontieră, Nădlac II – Csanadpalota, între România și Ungaria. Premierul a venit în cârje la eveniment, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, fiind prezent la rândul lui la inaugurare. Lotul II din Autostrada Nădlac-Arad are o lungime de 16 kilometri, însă şase kilometri au fost deschişi circulaţiei în luna decembrie 2014. Prin urmare, astăzi, CNADNR deschide traficului cei zece kilometri rămaşi, cuprinşi între DN 7 Pecica şi Arad.


Premierul a anunțat încă de dimineață că va participa la inaugurare. Noul punct de frontieră care va fi inaugurat cu acest prilej – Nădlac II – va lega România şi Ungaria prin interconectarea autostrăzilor A1 şi M43, între localităţile Nădlac (România) şi Csanadpalota (Ungaria).

”Vreau să vă confirm că cei 10 kilometri sunt operaționali. S-au finalizat si contesatiile, în aceste conditii sunt 24 de ore importante, cel mai important este că avem semnat un acord de 12 miliarde pentru infrastructura. Pentru prima data, suntem legați de Europa prin autostradă(…)Propunerea pentru ministrul transporturilor este facută deja, cred ca domnul președinte va lua o decizie. De data asta în Romania s-a lucrat mai bine fata de Ungaria. Mi-a lipsit România, dumneavoastră sunteți nemulțumit”, a declarat Victor Ponta, după ceremonia de inaugurare.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-inaugureaza-10-kilometri-din-autostrada-a1-nadlac-arad_1743183.html#ixzz3faZOLJky
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.