spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Iohannis atacă: Nu pot să accept ca Guvernul să ia o decizie, iar premierul să revină asupra ei

- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care acuză Guvernul de incoerență privind salarizarea demnitarilor. „Nu pot să accept însă ideea că un Guvern adoptă în mod solidar o anumită decizie, iar apoi prim-ministrul își propune să revină asupra ei”, scrie Iohannis. La scurt timp, Victor Ponta a postat, pe aceeaşi reţea de socializare, o replică pentru şeful statului, precizând că ultima sa discuție cu acesta a avut loc pe 5 iunie, când președintele i-a cerut demisia.

Președintele Klaus Iohannis a scris că, în ultimele luni, a vorbit de mai multe ori cu premierul Ponta despre majorarrea salariilor demnitarilor, la inițiativa acestuia.

”În legătură cu tema salarizării demnitarilor, dezbătută în aceste zile, vreau ca lucrurile să fie foarte clare: în ultimele luni, am discutat de mai multe ori cu prim-ministrul această temă, la inițiativa acestuia. Subscriu ideii că remunerația demnitarilor trebuie să reflecte importanța lor în stat și că nu e posibil ca un ministru să aibă venituri mai mici decât proprii subordonați. Aceasta este o chestiune de principiu. Înțeleg și reacția oamenilor care așteaptă performanță din partea demnitarilor, după cum cred că o asemenea măsură trebuie în timp corelată cu reașezarea întregului sistem de salarizare”, a scris președintele.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/iohannis-acuza-nu-pot-sa-accept-ca-guvernul-sa-ia-o-decizie-iar-premierul-sa-revina-asupra-ei_1742571.html#ixzz3fVEquJj5
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.