spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Pregãtiri intense pentru o competitie fotbalisticã de anvergurã, la Husi!

- Advertisement -

BRAVO… Asociatia Sportivã “Husana”pregãteste încã o competitie pentru copiii pasionati de fotbal din “orasul dintre vii”! Dupã organizarea cu succes a “Cupei Liceelor si Scolilor Generale”, un concurs care a ajuns deja la a doua editie si care a stârnit un interes mare din partea elevilor de la scolile si liceele husene, va organiza în perioada 7 – 9 august, o nouã competitie de anvergurã. Este vorba despre “Husana Cup 2015”, competitie de fotbal pentru copiii nãscuti în anul 2002. Sergiu Bunescu si dr. Nelu Tãtaru, împreunã cu conducerea asociatiei, sunt sustinãtorii principali ai evenimentului, care se doreste a fi unul cu traditie pentru urbe.

Competitia este dedicatã grupelor de juniori nãscuti în anul 2002, spun organizatorii. “Am invitat referentul zonal al FRF, domnul Costel Solomon, iarparticipareava fi una foarte bunã: va fi prezentã campioana nationalã de juniori D 2015, <<Sporting Juniorul>>Vaslui, dar si echipele altor scoli de fotbal cum ar fi AS Casuba si Galusca Suceava. Competitia se va desfãsura pe Stadionul Municipal Husi, teren normal (gazon natural), 11 jucãtori, nu va fi nicio taxã de înscriere si niciun alt cost decât masa si cazarea echipelor. În plus, în searazilei de sâmbãtã, toti antrenorii echipelor participante sunt invitati la <<seara antrenorilor>>, un meci de fotbal în compania formatiei Old Boys Husi. Copiii, pe perioada turneului, în functie de timpul liber, vor putea vizita orasul nostru”, a spusCostelBaicu, reprezentantul Asociatiei Sportive “Husana”.

“Sãnãtate prin sport”, o devizã importantã a Asociatiei “Husana”!

“Scopul major al acestei competitii este de promovare a fotbalului husean, iar prin cresterea, educarea si formarea de tinere talente, urmãrim sã crestem copiii nostri în vederea formãrii viitoarei echipe mari a orasului, care sãpoatãpromova în esaloanele superioare. Sã nu uitãm siunul din obiectivele asociatiei noastre, impus de la început de conducerea clubului si de cãtre membrii fondatori: este vorba despre<<Sãnãtateprin sport>> , o devizã care sperãm sã întoarcãcopiii de la problemele medicale cauzate de nepracticarea sportului, o devizã care sperãm sãgoleascã din ceîn cemaimultsaloanele sectiilor de pediatriesi sãumplemterenurile de sport. Turneul are un bugetsustinut de conducerea Asociatiei Sportive Husana, domnul presedinte onorificdr. Nelu Tataru si domnul presedinte Sergiu Bunescu, cãrora le multumim în numele tuturor copiilorpe care o astfel de competitie sportivã îi face fericiti. Avem trei antrenori care muncesc multla celetreigrupe, domnul Nicolau Cãtãlin, domnulDumitru Cristian si domnul Sârbu Adrian.Orasul are nevoie de aceastã activitate, are nevoie din nou de spectatori la stadion, fiind un prilej foarte bun pentruomul de rând sãiasã din problemele vietii, sã se delecteze si sã se bucure de victorii viitoare. Multumiri Consiliului Local Husi. C.Parcuri Verzi pentru punerea la dispozitie a terenului si conducerii Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir pentru ajutorul acordat în cazarea si masa echipelor.Asteptãm cât mai multi sustinãtori la acestturneu,mai ales cãsigrupa<<2002>> a Asociatiei noastre va participa si, de ce nu, sperãm sã câstige prima editie”, a mai precizat CostelBaicu, unul dintre husenii care face eforturi sustinute pentru ca sportul, în rândul copiilor, sã capete un loc prioritar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.