spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

România va fi cap de serie în preliminariile Campionatului Mondial din 2018

- Advertisement -

Echipa naţională de fotbal a României a urcat de pe locul 12 pe locul 8 în clasamentul F.I.F.A. Cu 1.166 de puncte, selecţionata noastră se bucură acum de cea mai bună clasare din aprilie 2000. Noua poziţie permite echipei antrenate de Anghel Iordănescu să fie cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile europene pentru Cupa Mondială 2018, ce va avea loc în Rusia, sperăm.

Tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale va avea loc la 25 iulie, la Sankt Petersburg. Echipele europene vor fi împărţite în nouă grupe, iar reprezentativele clasate cel mai bine în ierarhia „FIFA Coca-Cola” din luna iulie vor fi capi de serie.

În urna României vor mai fi prezente Germania, Belgia, Olanda, Portugalia, Anglia, Ţara Galilor, Spania şi Croaţia.

Din Europa, 13 naţionale vor participa la Cupa Mondială, iar câştigătoarele celor nouă grupe preliminare se vor cvalifica direct. Cele mai bune opt echipe clasate pe locul secund vor juca un play-off eliminatoriu, care va mai trimite 4 reprezentative la turneul final. Rusia este calificată direct în calitate de ţară organizatoare.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/romania-va-fi-cap-de-serie-in-preliminariile-campionatului-mondial-din-2018_1741505.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.