spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Sam Antemie, afaceristul lăsat de cămătari fără un deget, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare

- Advertisement -

Dosarul fraudelor bancare năşite de Samoil Beniamin Antemie şi Radu Sfichi a ajuns la final într-o primă fază. Tribunalul Suceava a pronunţat ieri pedepsele pentru cei 49 de inculpaţi din dosar, mulţi dintre aceştia doar simple marionete în mâinile lui Antemie şi Sfichi. De altfel, mare parte dintre inculpaţi au şi fost achitaţi, dar soluţia de ieri nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Prejudiciul în acest dosar al fraudelor bancare se ridică la aproximativ 800.000 de euro, iar întreaga escrocherie a fost pusă la cale de Samoil Beniamin Antemie, din municipiul Rădăuţi, şi Radu Sfichi, din comuna Gălăneşti.

Toţi cei 49 de inculpaţi au fost judecaţi pentru înşelăciune, fals în declaraţii şi uz de fals, sub acuzaţia că, instigaţi de Sfichi sau Antemie, pe baza înscrisurilor oficiale şi sub semnătură privată falsificate de către aceştia şi a declaraţiilor pe propria răspundere, au indus în eroare băncile, care le-au acordat credite de aproximativ 10.000 de euro fiecare.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-07-04/Sam-Antemie-afaceristul-lasat-de-camatari-fara-un-deget-condamnat-la-cinci-ani-de-inchisoare-cu-executare

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.