spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Legea privind organizarea loteriei, promulgată. Cum vor fi aleşi câştigătorii

- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a promulgat marți legea care prevede că se pot acorda maximum 100 de premii la Loteria bonurilor fiscale.

Potrivit actului normativ, la extragerea bonurilor fiscale se va acorda un număr de maximum 100 de premii. Unitatea teritorială a administrației fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câștigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul și conține un număr unic de înregistrare atribuit automat printr-o aplicație informatică la nivel național, notează Agerpres.

O listă cu bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice și pe cel al Autorității Naționale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale prin care s-au revendicat premiile se va constata depășirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câștigătoare.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/loteria-bonurilor-fiscale-legea-prin-se-pot-acorda-maximum-100-de-premii-promulgata_228426.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.