spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

SPÂNZURAT DIN DRAGOSTE

- Advertisement -

Dragostea pentru o pustoaicã de 14 ani i-a întunecat mintile unui tânãr de 19 ani

INCREDIBIL… Gest extrem al unui tânãr de 19 ani, din Osesti. Viata i s-a pãrut fãrã rost dupã ce prietena lui, o pustoaicã de 14 ani, i-a spus cã nu-l mai vrea. Ce doi iubiti s-au întâlnit la discoteca din Osesti, bãiatul a vrut sã o sãrute dar fata l-a refuzat si i-a spus cã nu mai vrea sã mai aibã de-a face cu el. Refuzul fetei l-a afectat atât de mult încât Traian a plecat de acasã, a ajuns pânã la marginea pãdurii si s-a spânzurat de ramura unui copac. A fost gãsit a doua zi de fratele lui mai mic care a dat alarma. Apropiatii povestesc cã dragostea dintre cei doi nu era vãzutã cu ochi buni de rudele fetei. Acesta ar fi fost motivul pentru care fata a decis sã rupã relatia.

Povestile de dragoste nu au întotdeauna un sfârsit fericit. O astfel de poveste a avut loc în satul Osesti, acolo unde un tânãr de 19 ani a ales sã-si punã capãt zilelor dupã ce iubita l-a pãrãsit. Sâmbãtã seara, Traian si iubita lui (o adolescentã de 14 ani din vecini – n.r.) s-au întâlnit la discoteca din sat. Bãiatul a vrut sã o sãrute, dar fata l-a respins si i-a spus cã relatia lor s-a sfârsit. A motivat despãrtirea sustinând cã familia ei se opune relatiei. Vestea l-a socat pe bãiat care a decis sã recurgã la un gest extrem.

Nimeni însã nu l-a crezut în stare de asemenea faptã. Bãiatul si-a dus amenintarea pânã la capãt. A plecat de la discotecã dar nu s-a întors acasã. Pãrintii au crezut cã a rãmas sã doarmã la un prieten din sat dar, când au vãzut cã nici dimineatã nu a dat niciun semn, au intrat în panicã si au început cãutãrile. La marginea pãdurii, fratele mai mic l-a gãsit pe Traian atârnat în streang. Speriat, a fugit într-un suflet pânã acasã si si-a chemat tatãl în ajutor. Acesta a dat jos corpul neînsufletit al copilului si l-a purtat în brate pânã în sat. A fost anuntatã si ambulanta dar medicii nu au putut decât sã constate decesul.

“Era tânãr si avea toatã viata în fatã. Poate cã pãrintii ar fi trebuit sã stea mai mult de vorbã cu el”

Despre Traian, localnicii au doar cuvinte de laudã. Un bãiat cuminte, la locul lui. Nu fuma, nu consuma alcool. “Un copil deosebit, sãnãtos din toate punctele de vedere. Ne pare rãu. Suntem si noi pãrinti si, în fata lui Dumnezeu, recunoastem cã este o mare tragedie ceea ce s-a întâmplat. Era tânãr si avea toatã viata în fatã. Poate cã pãrintii ar fi trebuit sã stea mai mult de vorbã cu el. Copiii din ziua de azi se lovesc de diferite probleme. Dacã l-au vãzut supãrat poate cã ar fi trebuit sã stea de vorbã cu el”, spune un localnic. Se pare cã, într-adevãr, Traian si-a exteriorizat supãrarea care a fost sesizatã si de o vecinã. Aceasta povesteste cã s-a întâlnit cu bãiatul la apã si era foarte supãrat. “Era negru de supãrare. Nu a vorbit deloc cu nimeni. Spunea doar cã suferã din dragoste. Neamurile ei nu-l voiau pentru cã e din familie slabã. Fata e minorã. Ce atâta dragoste? Nu are minte, e un copil si ea. Traian era tãcut tot timpul. Nu vorbea urât si nu se certa cu nimeni. Foarte cuminte, era baza pãrintilor”, povesteste vecina familiei îndoliate.

Tatãl lui Traian a aflat de la copilul cel mic vestea cumplitã

CUMPLIT…Rãvãsit de durere, tatãl lui Traian povesteste ce s-a întâmplat: “Stiu cã avea o prietenã dar nu era ceva serios, cred, între ei. Era o prietenie si atât. Stiu cã bunica fetei s-a opus relatiei dintre ei. Sâmbãtã seara nu a mai ajuns acasã si am spus cã e la fatã, la bãieti sau la discotecã. Când am vãzut cã nu vine nici sã doarmã acasã am presupus cã a rãmas la un prieten, la calculator. Duminicã dimineatã, când m-am întors din târg, am întrebat de Traian. Bãiatul cel mic plecase cu calul l-a pãscut si s-a întors plângând acasã. Mi-a spus cã s-a spânzurat. Am fugit, m-am zgâriat, am crezut sã se mai poate face ceva, dar nu s-a mai putut”, a declarat tatãl bãiatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.