spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Anunţ de ultima oră: În iunie va fi extragere pentru două luni

- Advertisement -

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Data pentru următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale nu a fost încă fixată de Ministerul Finanţelor, dar ce se ştie e că pentru bonurile din lunile aprilie şi mai va fi o extragere în iunie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Surse guvernamentale au declarat pentru economica.net că extragerea pentru bonurile din aprilie şi mai se va face în iunie. Încă nu s-a stabilit data exactă. Pentru bonurile din luna iunie se va face în luna iulie. Apoi va merge lunar, potrivit legii.

Pentru a participa la loterie sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

La loteria bonurilor fiscale poate participa orice persoană care îndeplineşte condiţiile, fiind eliminat pragul minim de vârstă de 18 ani. Astfel, în cadrul loteriei bonurilor fiscale se va extrage un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, precum şi data emiterii bonului.

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, iar bonurile câştigătoare au fost cele cu valoare de 6 lei (fără a ţine cont de subdiviziunile leului), din data de 7 februarie.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/loteria-bonurilor-fiscale-anunt-de-ultima-ora-in-iunie-va-fi-extragere-pentru-doua-luni_219706.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.