spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Loteria bonurilor fiscale. Anunț de ultimă oră pentru românii care vor să devină milionari

- Advertisement -

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile fiscale emise după data de 28 martie 2015 nu vor intra în competiția pentru câștigarea milionului de lei de la prima extragere a Ministerului de Finanțe.

Loteria bonurilor fiscale. 13 aprilie va fi o zi norocoasă pentru unul sau mai mulţi români strângători de bonuri fiscale.

Luni, 13 aprilie a.c., începând cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Române va avea loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale, loterie organizată de Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Extragerea este publică și va fi transmisă în direct de Televiziunea Română, care va pune la dispoziție, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei în direct.

La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015. Participarea la loterie nu presupune o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date/ website și nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituțiilor implicate în organizare. Bonurile rămân la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câștigătoare.

Loteria Română are exclusiv calitatea de organizator al extragerilor pentru această loterie iar acestea se vor efectua cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/loteria-bonurilor-fiscale-anunt-de-ultima-ora-pentru-romanii-care-vor-sa-devina-milionari_1674165.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.