spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Vrânceanu îl vrea afarã din PMP pe Daniel Buzamãt!

- Advertisement -

MANEVRÃ A LA VRÂNCEANU Consilierul local al PMP, Daniel Buzamãt, din cadrul CLM Bârlad, singurul consilier al Opozitiei în acest consiliu manevrat de PSD, este la un pas de a fi dat afarã din partid, astfel cã fostul PDL, pe listele cãruia a candidat, sã revendice locul de consilier local! Manevra respectivã a fost pusã la cale de Ion Vrânceanu si Daniel Onofrei, precum si de Dorin Minciunã, liderul PMP Bârlad, dupã ce, spun surse din PMP, Vrânceanu a “negociat” cu Corneliu Plesu, liderul PDL Bârlad! Dacã Buzamãt va fi exclus din CLM Bârlad, atunci locul sãu urmeazã sã fie luat de PDL, adicã de noul PNL, care în prezent nu are niciun reprezentant în CLM, toti consilierii lor locali, atât PNL cât si PDL, trecând cu ordonanta traseistilor la PSD! Dorin Minciunã minte, spunând cã nu stie nimic, Onofrei spune cã Minciunã a cerut excluderea lui Buzamãt din partid! Între timp, staff-ul PMP de la Bucuresti face o anchetã în teritoriu, pentru a întelege si ei ceva din tot ce se întâmplã la Vaslui în PMP!

În PMP Bârlad nu este liniste deloc. Manevrele “politice” ale lui Ion Vrânceanu provoacã mari probleme organizatiei. Cea mai recentã manevrã este aceea de a-l exclude din partid pe Daniel Buzamãt, singurul consilier local al PMP în CLM Bârlad. Sãptãmâna trecutã a fost trimisã la organizatia judeteanã a PMP o solicitare fãcutã de organizatia din Bârlad, prin care se cerea excluderea lui Buzamãt din PMP. Contactat de noi, Daniel Buzamãt nu a dorit sã comenteze despre aceastã decizie, el precizând cã a fost informat staff-ul PMP central despre situatia de la Bârlad si cã asteaptã decizia acestora. Între timp, Vrânceanu si acolitii sãi, Minciunã si Onofrei, lucreazã de zor la destructurarea organizatiei PMP. Surse din acest partid ne-au precizat cã Vrânceanu si Onofrei au negociat cu Corneliu Plesu, liderul PDL Bârlad si co-presedinte al PNL Bârlad, ca Buzamãt (care a plecat din PDL din pozitia de presedinte al PDL Bârlad, cu ordonanta traseistilor) sã fie dat afarã, pentru ca PDL sã recâstige un loc în CLM Bârlad. Intentia lui Plesu de a-l da afarã din CLM Bârlad pe Daniel Buzamãt este cunoscutã de presa localã încã de la plecarea acestuia la PMP, pentru cã astfel PDL a rãmas fãrã reprezentare în CLM. Cum toatã suflarea politicã din judetul Vaslui, si nu numai, cunoaste manevrele pe care Vrânceanu le face ca sã-si atingã scopul, nimeni nu exclude ca acesta sã fi negociat cu Plesu, ca de la securist la securist, cum sã-l mãture pe Buzamãt, care le încurcã socotelile la amândoi: lui Plesu cã l-a lãsat cu buza umflatã, lipsindu-l de reprezentare în CLM, si lui Vrânceanu, cã-l reclamã peste tot la PMP-ul central, arãtându-i adevãrata fatã de golan politic.

Minciunã minte de îngheatã apele!

Contactat de noi, Dorin Minciunã, presedintele PMP Bârlad (care apropo, s-a ales sâmbãtã, 4 aprilie, la o sãptãmânã dupã alegerile judetene), ne-a precizat cã el nu stie nimic de excluderea lui Buzamãt din partid! Culmea minciunii … lui Minciunã a fost cã Daniel Onofrei, la care el ne-a trimis pentru detalii, ne-a precizat cã tocmai organizatia din Bârlad a cerut excluderea lui Buzamãt. “Am primit o solicitare în acest sens de la organizatia din Bârlad, semnatã de presedintele Dorin Minciunã. Motivele pentru care se cere excluderea lui Buzamãt din partid sunt clare: folosirea cotizatiei partidului în alte scopuri decât cele statutare, lipsa de la partid, lipsa de colaborare cu staff-ul. El n-a trecut pe la partid deloc, din octombrie eu l-am vãzut numai pe stradã întâmplãtor. Nu mai plãteste cotizatie, nu vine sã ne informeze ce se mai întâmplã în CLM, ce decizii s-au luat, ce ar putea sã spunã el în CLM. Consider cã nici nu avem reprezentant în acest consiliu. Trebuie sã i se comunice si lui decizia de excludere, sã facã demersurile statutare, sã se adreseze comisiei de arbitraj si integritate. Deocamdatã el este încã membru PMP, pânã când se va decide ce se va face”, a spus Daniel Onofrei, presedintele PMP Vaslui. Cât despre manevrele lui Vrânceanu si negocierile PMP cu PDL (Corneliu Plesu), Onofrei a negat vehement, precizând cã el nu se preteazã la asemenea mojicii politice. El nu, dar noi stim cã Vrânceanu da! Pânã la decizia PMP la nivel central, de a-l zbura pe Ion Vrânceanu din partid, în PMP Bârlad Vaslui sau oriunde va apãrea golanul politic, nu va fi liniste!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.