spot_img
15.2 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

O femeie bãtutã mãr le-a spus medicilor cã are cirozã

- Advertisement -

Caz incredibil la Husi

PROBLEME… Pentru salvarea unei femei în vârstã de 44 de ani, adusã în stare gravã la spitalul Husi si care avea nevoie urgentã de o grupã de sânge foarte rarã, AB4 negativ, spitalele Vaslui si Bârlad au dat dovadã de solidaritate, trimitând la colegii lor de la Husi cantitatea de sânge necesarã. Cazul femeii domiciliate în satul Ghermãnesti, comuna Drânceni, este cu atât mai grav cu cât aceasta a stat acasã prea multe zile, dupã ce a încasat o bãtaie cumplitã de la concubinul sãu, ceea ce i-a agravat situatia, ea prezentând mai multe leziuni interne. Medicii huseni îsi dau toatã silinta sã o salveze, în prezent, starea sa fiind stabilã. Politia a declansat o serie de verificãri în acest caz.

O femeie în vârstã de 44 de ani, Florica Andrei, din satul Ghermãnesti, comuna Drânceni, a ajuns la spitalul Husi în urmã cu douã zile, într-o stare extrem de gravã. Culmea este cã ea a refuzat sã le povesteascã medicilor de faptul cã a fost bãtutã crunt de concubinul sãu, cadrele medicale crezând, initial, cã este vorba despre o cirozã decompensatã, dar, la o evaluare amãnuntitã, a iesit la ivealã faptul cã aceasta prezenta leziuni interne grave, produse ca urmare a unei agresiuni! Cu greu a putut fi convinsã femeia sã povesteascã ce s-a întâmplat, iar medicii au considerat cã trebuie sesizatã Politia, dar fiind starea în care se aflã femeia. “Domnul doctor Popa s-a ocupat de caz si dânsul si-a dat toatã silinta sã o stabilizeze si sã facã tot ceea ce trebuie pentru a fi salvatã. Am înteles cã ar fi pierdut foarte mult sânge. Problema este cã se impune un semnal de alarmã si se meritã accentuat faptul cã nimeni, niciodatã nu trebuie sã stea acasã cu asemenea traumatisme. Temporizarea la domiciliu este foarte periculoasã. Ea a stat câteva zile bune la domiciliu, pânã sã fie adusã la spital. Într-adevãr, politistii au luat câteva date despre caz, întrucât este important ca ei sã verifice conditiile în care a fost agresatã cu atâta bestialitate aceastã femeie. Noi le multumim colegilor de la spitalele Vaslui si Bârlad cã ne-au ajutat cu sânge din aceastã grupã rarã, în baza unei colaborãri foarte bune pe care noi, toate spitalele judetului, o avem, de altfel!”, au spus reprezentantii spitalului municipal Husi.

A luat bãtaie pentru cã a certat copilul, spun vecinii!

La Ghermãnesti, localitatea unde domiciliazã Florica, s-a aflat de caz, oamenii spunând cã femeia lua deseori bãtãie de la concubinul cu care are un copil. Din spusele apropiatilor, ultima datã, scandalul a izbucnit din cauza celui mic, pe care femeia l-ar fi certat. “Noi asa am auzit, cã în urmã cu câteva zile, ea l-ar fi certat pe copil, iar concubinul a vãzut asta si, nervos, a sãrit la bãtaie. A bãtut-o rãu. Chiar asearã întreba Politia prin sat de cazul ei si ne-a spus cât de rãu a fost bãtutã. Ea este de undeva de prin Prahova si s-a mãritat la noi, în sat, cu acest bãrbat, Ion îl cheamã. Se mai ceartã, e adevãrat. Au un copilas împreunã. Ea e femeie harnicã în felul ei, dar nu e întelegere si asta nu e bine”, au spus localnicii din Ghermãnesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.