spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Medalii de argint pentru Comstar Vaslui la “Brasov Indoor Cup”

- Advertisement -

Juniori

REUSITÃ… Sporting Club Comstar Vaslui a cucerit medaliile de argint la “Brasov Indoor Cup”, cu grupa de copii nãscuti în 2005. Echipa pregãtitã de Sorin Sava a pierdut marele trofeu al turneului în fata celor de la Dinamo Bucuresti, scor 3-2, golul decisiv fiind înscris în ultimele minute ale partidei.

În faza grupelor, Comstar Vaslui a obtinut victorii pe linie, 5-0 cu LPS Târgu-Jiu, 4-0 cu FC Benta Brasov si 4-3 cu FC Bacãu. Calificatã de pe primul loc în grupã, pustii în vârstã de 10 ani au întâlnit în optimile de finalã pe LPS “Mircea Eliade” Bucuresti, echipã pe care au învins-o cu 3-1. Vasluienii au continuat evolutia bunã si în sferturile de finalã, acolo unde au trecut de Regal Atletico Madrid de Bucuresti, scor 1-0. În semifinale, vicecampionii României au întâlnit pe FC Brasov, formatie în fata cãreia s-au impus fãrã drept de apel, scor 3-0. În lupta pentru trofeu, Comstar Vaslui a dat peste Dinamo Bucuresti, una dintre cele mai puternice echipe la aceastã categorie de vârstã. Finala a fost una dramaticã, “alb-rosii” au condus cu 2-0 la pauzã, dar pustii vasluieni au restabilit egalitatea (2-2), pentru ca în ultimul minut, Dinamo sã înscrie golul victoriei, scor final 3-2. Aceasta este cea de-a doua finalã pe care vasluienii o pierd în ultimele minute, dupã ce în decembrie au pierdut finala campionatului national în fata celor de la Luceafãrul Cluj. La categoria 2005 a mai fost prezentã si Viitorul Bârlad, formatie care a încheiat competitia pe locul 26, dupã ce a pierdut în ultimul meci, 2-3 cu Dynamic Craiova.

Grupa 2007 de la Sporting Viitorul Vaslui, locul 6

La categoria 2007, judetul Vaslui a fost reprezentat de Sporting Viitorul Vaslui, echipã pregãtitã de Cristi Vartolomei, care a terminat onorabil, pe locul 6. În faza grupelor, micii fotbalisti au învins Petrolul ’95 Ploiesti (1-0), au remizat cu ACS Tâmpa Brasov (2-2) si au pierdut usturãtor, 0-8 cu Interstar Sibiu. În optimile de finalã, vasluienii au învins Kinder Sângeorgiu de Mures 2-1, dar s-au oprit în sferturi, în fata celor de la SCF Dani Coman Pitesti, la loviturile de departajare. Au urmat meciuri de clasament, iar Sporting Viitorul Vaslui a terminat pe locul 6 din 30 de echipe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.