spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore pentru trafic de influență și spălare de bani în dosarul Microsoft

- Advertisement -

Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore pentru trafic de influență și spălare de bani în dosarul Microsoft. Deputatul Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, s-a prezentat marţi la Direcţia Naţională Anticorupţie după ce Camera Deputaţilor a încuviinţat cererile procurorilor de urmărire penală, reţinere şi arestare preventivă în dosarele Gala Bute şi Microsoft.

Update 22.15. Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore pentru trafic de influență și spălare de bani în dosarul Microsoft.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că procurorii DNA au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpatei pentru două fapte de trafic de influență și una de spălare de bani.

„Doamna Udrea este un om optimist și puternic și speră să convingă instanța că este nevinovată și nu se impune măsura arestării,” a declarat marius Striblea.

Mandatul a fost emis la ora 21:40 și este valabil până miercuri la aceeași oră.

Update 20.00. Potrivit unor surse judiciare citate de mediafax.ro, audierile Elenei Udrea au început de fapt în jurul orei 19.00. De la ora 12.00, când a ajuns la sediul DNA, și până acum o oră, fostul ministru și-a studiat dosarele întocmite de procurorii anticorupție.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.