spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Udrea a fost citata sa se prezinte la DNA, dupa avizarea arestarii sale

- Advertisement -

Elena Udrea a fost citata de procurori sa se prezinte marti la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a dat avize pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP, in dosarele „Gala Bute” si „Microsoft”, in care este acuzata de fapte de coruptie.
Udrea a fost citata sa se prezinte la DNA, dupa avizarea arestarii sale

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa publicarea in Monitorul Oficial a celor sase hotarari ale Camerei Deputatilor privind aprobarea cererilor de urmarire penala si de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea , procurorii au citat-o sa se prezinte marti, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Potrivit surselor citate, Elena Udrea ar trebui sa se prezinte la DNA in jurul orei 11.00. Camera Deputatilor a dat luni sase voturi distincte, cu bile, pentru solicitarile justitiei in privinta Elenei Udrea, toate cererile fiind aprobate.

Astfel, forul legislativ a aprobat cererea privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, fiind inregistrate 285 de voturi „pentru” si 49 „impotriva”. Solicitarea procurorului general al Parchetului de pe langa ICCJ s-a referit la formularea cererii de urmarire penala impotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul nr.50/P/2014 al Directiei Nationale Anticoruptie, scrie MEDIAFAX.

Camera Deputatilor a aprobat apoi cererea privind incuviintarea extinderii urmaririi penale in dosarul Gala Bute. Proiectul de hotarare a Camerei Deputatilor intocmit ca urmare a solicitarii procurorului general al Parchetului de pe langa ICCJ, referitoare la formularea cererii de urmarire penala impotriva deputatului Elena Udrea, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in dosarul nr.50/P/2014 al DNA, a fost adoptat cu 278 voturi „pentru” si 50 „impotriva”.

Detalii: http://www.9am.ro/stiri/Social/275412/udrea-a-fost-citata-sa-se-prezinte-la-dna-dupa-avizarea-arestarii-sale.html#ixzz3RKt6k5b3
Follow us: @9AM on Twitter9AM.ro on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.