spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Percheziţii în biroul prefectului de Suceava

- Advertisement -

UPDATE: Acţiunea de astăzi a DNA Suceava vizează doar ridicarea de documente, iar potrivit unor surse, la audieri nu va fi adusă nici o persoană. La mijloc ar fi nişte relaţii mai puţin ortodoxe între şefii celor două instituţii, respectiv prefectul Florin Sinescu şi primarul din Brodina, Vasile Melen. Totul ar avea legătură cu o serie de investiţii ale Primăriei Brodina derulate în ultimii ani.

În această dimineaţă, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, au descins la Prefectura Suceava şi la Primăria Brodina. Potrivit primelor informaţii, anchetatorii urmează să ridice mai multe documente de la cele două instituţii, în cadrul unui dosar aflat în derulare. La sediul Prefecturii Suceava percheziţiile se derulează în biroul prefectului Florin Sinescu. Accesul în biroul acestuia este restricţionat de un jandarm.

Vom reveni cu mai multe informaţii.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2015-01-20/UPDATE-Perchezitii-in-biroul-prefectului-de-Suceava#ixzz3PMrQoPL9

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.