spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Centrul de Consultantã în Afaceri Bârlad contraatacã

- Advertisement -

COMUNICAT DE PRESÃ…Revenim pentru ultima oarã la aberatiile domnului Ionel Constantin, presedintele CCIA Vaslui si mai facem urmãtoarele precizãri: Nu ne intereseazã persoana acestui domn si nici activitatea internã a Camerei de Comert, Industrie si Agriculturã (CCIA) Vaslui. Referitor la însemnele de care tot pomeneste acest neavizat în ale dreptului, desi ar trebui sã fie întrucât are studii de specialitate, facem mentiunea cã STEAGUL UNIUNII EUROPENE reprezintã unitatea si identitatea popoarelor, solidaritatea si armonia dintre oameni. NIMENI nu poate interzice folosirea lui! Noi îl folosim cu mândria de a fi cetãteni europeni. Guvernul României are înregistratã la OSIM sigla proprie, numai în culorile albastru si alb, fãrã alte culori, neavând nimic ilegal folosirea de cãtre orice institutie sau intreprinzãtor particular din România a Stemei tãrii sale, mai ales dacã are parteneri în tãrile UE!

România si Uniunea Europeanã convietuiesc, iar domnul respectiv nu poate schimba aceastã ordine europeanã. Am mai folosit si Stema României întrucât suntem cetãteni români si ne iubim patria! Îi recomand acestui MARE LIDER sã citeascã mai mult si sã aprofundeze Legea nr. 75/1994, unde va afla spre uimirea dumnealui cã dreptul de folosire a drapelului si a însemnelor României nu poate fi ingrãdit, conform art. 4 din lege. Acest articol precizeazã clar: “Portul, în semn de onoare, a însemnelor nationale românesti (drapel, stemã, sigilii sau orice însemn national asimilat acestora) nu poate fi îngrãdit”. De asemenea, la art. 22 – al.(f) a Legii 75/1994 – R, se precizeazã si mai clar cã: “îngrãdirea dreptului de a purta însemnele nationale (drapel, stemã, sigilii sau orice însemn national asimilat acestora), constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei în vigoare.

Cât despre cererea formulatâ de domnul Ionel Constantin la adresa Politiei, S.R.I.-ului, Parchetului si toate institutiile de stat pe care acesta le invocã, cu sigurantã acestea au alte probleme mult mai mari decât aberatiile precizate. Iar Consiliul Superior al Magistraturii are alt rol decât cel care îl crede dumnealui, fiind necesarã o informare temeinicã înainte de a apela la aceastã institutie.

Referitor la povestea murdarã privind pe doamna Liliana Budãi, îi reamintim stimatului domn Ionel Constantin, cã fosta angajatã a câstigat în instantã un proces împotriva Camerei de Comert, Industrie si Agriculturã Vaslui tocmai datoritã faptelor abuzive ale acestuia, si îi recomandãm sã nu uite dosarul nr. 4445/89/06. Deci stimate domnule Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agriculturã Vaslui, vã recomand ca pe viitor sã munciti mai mult pentru a mã putea ajunge din urmã si sã priviti strict în grãdina dumneavoastrã.

Nu vom mai reveni cu alte precizãri întrucât noi muncim cu drag si spor.

Avocat Filimion Budãi, reprezentant al Centrului de Consultantã în Afaceri Bârlad

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.