spot_img
spot_img
-1.2 C
Vaslui
13-ian.-2025

Vindeca-te FARA pastile! Cele mai BUNE ceaiuri pentru cele mai comune AFECTIUNI

- Advertisement -

Ceaiurile din plante pot fi preparate cu flori proaspete sau uscate, frunze, seminte sau radacini. Se adauga apa clocotita peste acestea, apoi se lasa cateva minute sa se inmoaie plantele. 9AM.ro iti prezinta beneficiile incredibile ale celor mai sanatoase ceaiuri.

Ceaiul de tei

Ceaiul de tei
Ceaiul de tei are efect antidepresiv, euforizant, sedativ, antispasmodic, trateaza durerile de cap cauzate de stres, scade febra si combate formarea ridurilor si a cearcanelor. Consumul excesiv de ceai de tei poate favoriza unele disfunctionalitati ale inimii, mai ales la persoanele cardiace, motiv pentru care acestora li interzice consumul acestui tip de ceai.

Ceaiul de sunatoare

Ceaiul de sunatoare este recomandat pentru depresie, stari febrile, dezinfectarea ranilor si cicatrizarea arsurilor minore. Are proprietati antiseptice, sedative, antiinflamatoare, remineralizate, cicatrizante si astrigente

Ceaiul de Floarea Pasiunii

Floarea-pasiunii este o planta foarte puternica, putand calma tensiunea musculara si ajutand sistemul respirator. Ceaiul de Floarea Pasiunii are proprietati sedative, anxiolitice, analgezice, hipotensoare si antispastice. Contine flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil si alcaloizi.

Ceaiul de galbenele

Ceaiul de galbenele are efect antiinflamator si antibacterian. Este bun pentru tratamentul eczemelor, gastritei, arsurilor pielii, a ranilor si cicatricilor, a crampelor abdominale si a muscaturilor de insecte. Galbenelele contin vitamina c, steroli, flavonoide, tanini si ulei volatil. Ceaiul de galbenele are proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene, antiseptice si antiparazitare.

Ceaiul de roinita

Roinita este o planta medicinala bienala care creste in soluri cu fertilitate ridicata, mai ales in sud-vestul tarii, dar si in Banat. Ceaiul de roinita contribuie la armonizarea starii psiho-emotionale, functionarea in conditii optime a memoriei, protejarea organismului impotriva stresului, functionarea normala a sistemului digestiv, conform caplimpede.ro

Ceaiul de ginseng

Ceaiul de ginseng

Ginsengul este utilizat de cel putin 2000 de ani in medicina traditionala chineza si coreeana. In prezent este cultivat excesiv in China, Coreea, Japonia si Rusia. Ceaiul de ginseng este recomandat pentru stimularea capacitatii fizice si mentale, a capacitatii de adaptare a organismului la conditiile nefavorabile de mediu, la suprasolicitare si la reactiile adverse exogene.

Detalii: http://www.9am.ro/top/Social/267297/vindeca-te-fara-pastile-cele-mai-bune-ceaiuri-pentru-cele-mai-comune-afectiuni/6/Ceaiul-de-ginseng.html#slide-title#ixzz3OsOvkZVl
Follow us: @9AM on Twitter9AM.ro on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.