spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Nu mai sunt bilete pentru “Revelionul de la Pãdureni”!

- Advertisement -

SPECIAL Cei care au sperat ca, în noaptea din ani, sã petreacã cel mai frumos Revelion, la Centrul Cultural Pãdureni, acolo unde se organizeazã, de altfel, petreceri de neuitat, trebuie sã stie cã nu a mai rãmas niciun loc liber. Nici afise nu au mai trebuit în acest an, pentru cei care iubesc atmosfera din Pãdureni, cu tot ceea tine de ea – muzicã autenticã, dans si distractie cum rar se poate întâlni în altã parte, s-au silit din din toamnã sã îsi facã rezervãrile. Si nu degeaba! Pãdureniul a pregãtit o petrecere de pominã!

Cine nu îsi doreste sã petreacã o noaptea întreagã, într-un decor special, marca “Centrul Cultural Pãdureni”, mai ales cã, din tot ceea ce au povestit cei care deja au petrecut Revelioane speciale în acest loc, tentatia este mare! Ei bine, cele 240 de bilete, puse la dispozitie de Primãrie s-au epuizat. Si nu de acum, ci din octombrie, când au început deja sã sune si sã solicite rezervãri o multime de oameni. Nu doar din localnici sau din Husi, dar chiar si din alt judet. “Este o bucurie sã vedem cum oameni din Rãducãneni, judetul Iasi, de exemplu, vor sã vinã cu drag la noi, ca sã petreacã noaptea dintre ani. Am primit, de asemenea, cu bucurie si vestea cã o familie din Germania a vrut neaparat sã petreacã Revelionul la Centrul Cultural Pãdureni. Avem invitatI sI din Chisinãu, ceea ce ne onoreazã. Probabil, dacã ar mai fi fost locuri disponibile, petrecerea era cu mult mai multi oameni, ceea ce, fireste, ne-ar fi încântat. Noi ne strãduim sã fim gazde bune si fiecare oaspete sã simtã cã e între prieteni adevãratI”, a spus primarul Temistocle Diaconu, alesul care, prin felul în care gospodãreste comuna sa, reuseste sã uimeascã întreg judetul si nu numai.

Bucate “ca la mama acasã”, muzica “Stejãrelului” si focuri de artificii!

Nu degeaba atractia e mare la Pãdureni! Gazdele sunt pregãtite sã aseze pe mesele invitatilor, în noaptea de Revelion, bucate alese, pregãtite de gospodinele vrednice ale comunei. “Toate bunãtãtile vor fi fãcute de doamnele noastre harnice, care vor face totul proaspãt, în acea zi si, asa cum se spune, ca la mama acasã”, a dat asigurãri primarul Temistiocle Diaconu. De asemenea, marea atractie a evenimentului va fi muzica bunã! Ansamblul “Stejãrelul”, celebru pe scenele din tarã, dar si strãinãtate, este pregãtit sã încingã atmosfera. Vor da recitaluri instrumentisti din capitala Republicii Moldova, care, asa cum multi stiu, din drag pentru Pãdureni, si-au stabilit la Pãdureni domiciliul. Nu va lipsi focul spectaculos de artificii, cel care va da strãlucire noptii din ani, petrecute la Centrul Cultural Pãdureni!

http://youtu.be/A0JZe9SDLnI

http://youtu.be/tZCnoGL7usE

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.