spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

În loc de slujbã, scandal la doua biserici din Barlad!! (video)

- Advertisement -

Enoriasii de la douã biserici din Bârlad, Biserica Domneascã si Biserica Sfântul Spiridon, au protestat de dimineatã, imediat dupã slujbã, împotriva deciziei Protoeriei Bârlad de a-i muta pe preotii care slujesc aici.

Împreunã cu Episcopia Husului, protopopul Bârladului Vasile Laiu a luat decizia sã mute câtiva parohi din parohiile din Bârlad: pe preotii Stefãnicã Teofil si pe preotul Ciprian Tacu, de la Biserica Domneascã, la parohiile din Orgoiesti (Stefanica) si, respectiv, Pogana (Tacu), si pe preotul Sorin Chirvase, de la Biserica Sfântul Spiridon, la Calimanesti, o parohie din comuna Voinesti.

Enoriasii preotilor transferati au aflat astãzi de dimineatã, pe la ora 11.00, cã protopupul Vasile Laiu va veni pentru a-i instala pe noii preoti si s-au adunat în fata celor douã biserici pentru a-si apãra duhovnicii, nefiind de acord cu mutarea lor. Preotul Laiu s-a prezentat la Biserica Domneasca, unde enoriasii l-au huiduit copios, iar la Biserica Sf. Spiridon, preotul Sorin Chirvase a facut cateva dezvaluiri incendiare in fata enoriasilor, care s-au infuriat si au decis sa nu mai intre in Biserica pana nu vine protopopul Laiu in fata lor sa-l schimbe pe duhovnicul pe care il au de atatia ani. Amanunte incediare, fotografii si inregistrari uluitoare, veti putea gasi in numarul de maine al cotidianului nostru.

http://youtu.be/v131YTQ3vp4

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.