spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

jurnalul.md: Propagandă pentru Ponta la Străşeni: „Ai transportu’ gratuit”

- Advertisement -

Agitaţie electorală ilegală pe străzile din Străşeni, în favoarea candidatului la preşedinţia României, Victor Ponta. Afişul a fost fotografiat şi postat pe Facebook de către jurnalista Lina Vdovîi.

„Mă opresc să fac această poză. Wow, Victor Ponta în Străşeni! Uite-l, zâmbeşte pe strada mea, vorbeşte cu cetăţenii români rătăciţi pe aceste meleaguri. Nu reuşesc să-l încadrez gospodăreşte, că iese o vânzătoare dintr-un magazin – femeie de treabă, de altfel, o cunosc, dar nu mă recunoaşte ea pe mine – şi mă invită înăuntru. „Nu-i face poze, mai bine intră să-ţi spun ceva. Ai cetăţenie? Vino să te pun pe listă, te duce autocarul până la Călăraşi, ai transportu’ gratuit! Vino să fii prima!” Pfiuu! Deci a ajuns autocaru’ şi în Moldova mea! O fi unul din alea „şcolare”, trimise de PSD în Chişinău la începutul lui octombrie. Nu, mulţumesc, Victore, dar eu mă duc şi pe jos la vot, dacă trebuie”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Cât priveşte organizarea transportului pentru a duce alegătorii la secţiile de votare, senatorul român Viorel Badea a declarat că este un gest disperat al lui Ponta, o frică de înfrângere. „Microbuzele sunt din zona de influenţă a Partidului Democrat şi tot ei au repartizat poza lui Ponta printre alegători”, a precizat V. Badea într-un interviu pentru jurnal.md.

http://jurnal.md/ro/politic/2014/11/12/propaganda-pentru-ponta-la-straseni/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.