„Ai în plus o carte – dã-o mai departe”

Singurul spectacol muzical si educativ pentru copii

28, aprilie2012, ora 18:00, Andreea Paul te invitã la Casa de Culturã a Sindicatelor „Constantin Tãnase”din Vaslui la spectacolul „Tiribam Tiribum: Ai în plus o carte – dã-o mai

departe „.

Intrã în joc! Intrã gratuit la spectacolul Zurli dãruind o carte cititã de tine. Gândeste-te ce carte ai citit si meritã sã se bucure de fantezia si învãtãtura ei si altul ca tine. Zurli ia cartea ta si o dã mai departe grãdinitelor si caselor de copii. Acolo unde este nevoie de carte. Copiii nostri vor învãta astfel sã fie generosi si sã dãruiascã si altor copii cãrti pe care ei le cunosc deja.

Cãrtile pe care le vom aduna în Vaslui vor merge la mai multe grãdinite din judetul Vaslui.

Dai „leapsa” si faci un gest important pentru mintea si sufletul celui lipsit. Cum sã nu sustin acest eveniment în viata noastrã a tuturor?! Din suflet.

Evenimentul face parte din Campania derulatã la nivel national prin intermediul cãreia ne propunem sã ducem cãtre toti copiii, singurul spectacol muzical si educativ dedicat lor: „Tiribam Tiribum”, pus în scenã de Trupa Zurli.

Spectacolul se adreseazã copiilor cu vârsta pânã la de zece ani. Intrarea este gratuitã. Invitãm toti copiii participanti sã aducã câte o carte de povesti sau de colorat.